Crea met Kids 2 – 12 jr -Website

 

Welkom op de website Crea met Kids 2 – 12 jaar! Hier vind je allerlei creatieve ideetjes voor kinderen van 2 t/m 12 jaar.

Een aantal jaar geleden startte Crea met Kids een facebookpagina om creatieve ideeën met anderen te delen die werken /omgaan met kinderen. Door de ervaringen in een kinderopvang werd wel duidelijk dat er altijd vraag is naar een gevarieerd aanbod.  In de opvang maar ook op scholen wordt er gewerkt met diverse thema’s. Het is een leuke uitdaging hier passende activiteiten bij te vinden.

 

Crea met Kids 2 – 12 jr Facebookpagina

Crea met Kids heeft niet alleen deze website, maar ook een Facebook pagina.

Al meer dan 40.000 mensen kennen het al, de Facebookpagina Crea met Kids 2 – 12 jr. Klik hier om de Facebookpagina Crea met Kids te liken!  

Zo blijf je op de hoogte van de leukste creatieve ideeën

 

Voor wie?

Voor iedereen die werkt met kinderen, maar ook iedereen die met kinderen creatieve dingen wil doen! Denk dan aan bijv. scholen, kinderopvang, gastouderopvang en natuurlijk iedereen thuis met kinderen.

 

Wat vind je hier?

Bij Crea met Kids 2 – 12 jr vind je heel veel ideetjes aansluitend bij diverse thema’s. Bijv. seizoenen, feestdagen, gebeurtenissen, etc. Dit kan zowel op creatief vlak zijn als een lekker hapje maken bij bv. een feestdag. In tegenstelling tot de facebookpagina vind je op deze website alles in een overzicht zodat je snel vindt wat je nodig hebt. Daarnaast wil Crea met kids ook de mogelijkheid bieden om mensen een blog te laten schrijven over een activiteit die ze gedaan hebben of doen met kinderen. Iedereen met ideetjes is van harte uitgenodigd om dit te delen met Crea met kids.

 

Heel veel plezier en graag tot ziens !

 

624 Downloads