14 Herfstkleurplaten geplaatst op 5 september 2021

14 Herfstkleurplaten

Op zoek naar een herfst kleurplaat? Hier vind je 14 leuke ideetjes, welke kies jij?


De herfst is een leuke tijd om te tekenen, te kleuren en te knutselen. Hieronder zie je toffe kleurplaten gemaakt door Dutchie. Zij bedacht verschillende soorten kleurplaten. Gewoon om lekker te kleuren of om te bewerken met krijt, verf, propjes crêpepapier, glitters, decoratiegrind, stukjes gedroogd blad, stempelen etc.

Knutseltip: kleur het in met krijt en ga er dan overheen met ecoline ( aquatint) Superleuk effect! Heb jij ook wat leuks ermee gemaakt? Stuur dan je foto naar creametkids@ziggo.nl toe dan plaats ik hem hier erbij!

Hieronder een 3 tal kleurkrijtjes tips voor het inkleuren van de kleurplaten!

Bestel hier de krijtjes
3 in 1 stift: geschikt als kleurstift, als pastel (kleuren mengen) en als aquarelstift (te verwerken met water en penseel.12 verschillende kleuren.Voor gebruik op papier en canvas.Zeer zachte kwaliteit; laat u verrassen door de kleurafgifte!In handige applicator; dus schoon werken.
Stiften zijn ca. 10,5cm lang
Bestel hier de krijtjes
Maak de mooiste tekeningen met deze uitgebreide set waskrijtjes van Crayola. Deze waskrijtjes van superieure kwaliteit hebben een uitstekende kleurafgifte en zijn onderling goed mengbaar.
Bestel hier de krijtjes
Heldere kleuren van zachte kleurwas die zijdezacht over het papier glijdt. Schoon, veilig en sterk door de kunststof draaistift. Unieke meng- en waterverf effecten mogelijk met water en penseel. 12 stuks assorti

Hieronder vind je 14 Herfstkleurplaten. Hoe kan je ze gaan gebruiken?

  1. Sla de kleurplaat op met je rechtermuisknop in een map van je computer
  2. Vandaar uit kan je de kleurplaat gaan uitprinten
  3. Heel veel kleur en knutselplezier!

Deze kleurplaten zijn bestemd voor persoonlijk gebruik en niet voor commercieel of online gebruik / Copyrights Dutchie


Bestel hier het heerlijke herfstboek
In deze heerlijke dikke voorleesbundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over de herfst. Over hoe de herfst haar kleuren kreeg, over een knorrig biggetje dat niet wil dat de dagen korter worden, over bladermonster Bob, over Hond en Kat die dierendag vieren, over Zwier de Zevenslaper die geen zin heeft in zijn winterslaap en over Rani die nergens bang voor is… of toch? En over nog veel en veel meer!
Bestel hier het Penny XXL Herfstboek
Penny XXL Herfstboek 2021Tijd voor een stormachtige herfst… Kruip lekker onder een dekentje met een kop warme chocolademelk en het Penny XXL Herfstboek! Met alle spannende strips, leesverhalen en kwissen kom jij de donkere dagen wel door. Knip de posters uit en versier je kamer, lach om alle blunders, knutsel mee en nog veel meer…
Bestel hier het Gruffalo speurboek
Met meer dan 200 stickers
Ga zelf op pad in het Donkere Bos in jouw buurt en ontdek…

Trek je laarzen aan, pak je jas en vergeet vooral je Natuurspeurboek niet! Dacht jij dat het donkere bos alleen bestaat in het boek van de Gruffalo? Mooi niet! Ook jij hebt zo’n spannend woud in de buurt, waar je op natuurspeurtocht kunt gaan.

Gepost op: zondag 5 september, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen