Activity reistas vol met leuke activiteiten van Ses Creative geplaatst op 9 juli 2023

Activity reistas vol met leuke activiteiten van Ses Creative

Een leuke inkleurbare tas vol met creatieve ideetjes! Neem het mee op vakantie, logeren enz.


Een leuke inkleurbare tas vol met leuke creatieve ideetjes, dat is deze Activity Travel Bag van Ses Creative. Daar mocht gastouder Ineke van der Linde weer mee aan de slag samen met de kinderen in haar opvang. Lees hieronder haar ervaring en bekijk de foto’s!

Subliem idee…..de Activity Travel Bag van SES

Een leuke aanschaf en investering voor een lange autorit, een gezellig logeerpartijtje of tijdens vakantie.

In deze doos een superleuke stevige tas, die zelf ingekleurd kan worden.

Een setje ansichtkaarten die je kunt kleuren en waar je stickers op kunt plakken.

Een setje kraskaarten. Maar wel …..NET iets anders, NET iets mooier, luxer vorm gegeven dan de traditionele kraskaartblokken.

Een setje raamstickers, die je onderweg op de autoramen kunt plakken. Maar met een beetje fantasie misschien ook wel gewoon thuis kunt gebruiken. Zie onze raamstickeractiviteit in dit blog..

En natuurlijk eens setje potloden om te kleuren en een setje stickers voor de ansichtkaarten. Voor de kraskaarten is een krasstokje toegevoegd.

Kijk dit meisje eens trots fietsen met de ingekleurde Ses Creatief.

SES – Activiteiten rugzak – voor onderweg – 3 in 1 – groot formaat tas -klik hier

Met deze reistas is een nachtje logeren of op reis gaan een al plezier! De activiteiten reistas zit namelijk boordevol verschillende onderdelen. Vermaak jezelf met de scratch kaarten, in te kleuren ansichtkaarten, potloden, mozaïek stickers en raamstickers! En misschien wel het leukste; je mag zelf de reistas óók inkleuren! De activiteiten reistas is een rugtas die kan worden ingekleurd, met bijgevoegd 3 scratchkaarten, verschillende stickervellen, kleurpotloden en ansichtkaarten om in te kleuren. De tas is groot en biedt voldoende extra ruimte voor knuffels en speelgoed.

Ses Creative inspiratie – Klik hier

#sescreative #ses #travelbag #activiteitentas #tas #kleuren #plakken #krassen #spelen #creatief #onderweg #vakantietas #vacationbag #creametkids


Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *