Aquabeads kerstlichtje maken met glazen pot geplaatst op 11 november 2021

Aquabeads kerstlichtje maken met glazen pot

Creatief met kerst met Aquabeads? Maak een gezellig Kerstlichtje!


Wel eens creatief geweest met Aquabeads? Dit zijn kralen die je d.m.v. water aan elkaar kan zetten. Je legt een patroontje ( net als bij strijkkralen) . Ben je ermee klaar? Dan sproei je met handig pompje water erop. Door het drogen van de kralen ( 15 min.) zit je werkje dan aan elkaar . Je kan ook een bordje vol leggen met kralen. Ik gebruikte een vierkant legbordje en bedacht zelf een patroontje. Daarvoor gebruik je dan de transparante gekleurde kralen . Rood , geel en groen en een vierkant groot.

Na het drogen haal je het voorzichtig los ( evt. met pincet iets omhoog drukken) Je hebt dan een matje van kralen. Heb je nog een glazen groente pot? Maak deze goed schoon en gebruik deze voor je kerst lichtje.

Je Aquabeads kralen matje is enigszins buigzaam. Genoeg buigzaam om deze een beetje opgerold in de glazen pot te plaatsen ( grote pot) De pot is afgewerkt met groen en rood bolletjesband. Dit kan je bevestigen met dubbelzijdig tape ( tacky tape) Wat nepblaadjes en daaraan wat nep rode besjes met een touwtje en je Kerst potje is klaar! Nep -waxinelichtje erin en genieten maar van je gezellige lichtje!

Hieronder zie je nog 2 leuke figuurtjes gemaakt met de Aquabeads kralen. Deze zijn gemaakt met een oogje erin, zodat je ze kan ophangen in de Kerstboom!

Patronen hiervan vind je hier.

Hier heb je keuze uit diverse Aquabeads kralen /sets.

Wil je nog meer leuke Kerst knutsel inspiratie? Klik dan hier

Kerstknutsel inspiratie? Klik hier

#aquabeads #waterkralen #kerst #kerstlichtje #creatief #juweelkralen #creametkids

Dit blog bevat affiliatie links


Gepost op: donderdag 11 november, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen