Creatief met Dino’s en blaaspennen met Ses Creative! geplaatst op 26 juni 2023

Creatief met Dino’s en blaaspennen met Ses Creative!

Hou je van creatief zijn en van Dino's? Ga dan aan de slag met deze leuke set met blaaspennen van Ses Creative!


Een leuke creatieve doos die weer mag worden ontdekt in de gastouderopvang: “Blow Airbrush Pens”van Ses Creative in een Dino thema! In de doos zitten alle benodigdheden om hiermee aan de slag te gaan. Bekijk hieronder de ervaring bij Gastouderopvang Ineke van der Linde.

Gastouder Ineke vertelt: Wat hebben de dames zich ontzettend goed met deze doos vermaakt. Dit is leuk voor heel veel leeftijden zodra ze de blaastechniek onder de knie hebben. De perforaties uit de mallen drukken is nog een beetje lastig. Daarbij is het wel handig dat een volwassene dit even van tevoren doet. Of ter plaatse meehelpt. En de mallen kunnen worden hergebruikt.

De Blow Airbrush pens van Ses Creative doos wordt even goed bekeken..

SES CREATIVE: Deze blow airbrush stiften kunnen kinderen gebruiken om de meest coole dino’s te maken. Met de sjablonen kunnen dino’s en skeletten worden geblazen. Maar deze blow airbrush stiften zijn super bijzonder! Blaas ment de verschillende kleuren dino’s en zie hoe de witte blow airbrush stift alle kleuren veranderd. Magisch!

Ook een goede oefening natuurlijk voor de mondmotoriek! Goed kijken waar je een kleurtje wilt hebben!
Zorgvuldig wordt er geblazen..
Op de supermooie achtergrondkaarten staan in de onder- en bovenhoek een blad afgedrukt. Hieroverheen kun je precies de blaasmalkaart leggen. Dan komt jouw Dino precies op de goede plek op de kaart.

#SESBlowAirbrushBlaaspennenDinos #ses #sescreative #airbrush #blaaspennen #dino #mondmotoriek #dinosaurus #gastouderopvang #creametkids


Gepost op: maandag 26 juni, 2023

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen