Creatief met Koud Emaille geplaatst op 18 juli 2023

Creatief met Koud Emaille

Creatief met koud emaille? Een leuke ve


Creatief met Colorall Koud Emaille is een op een leuke creatieve manier bezig zijn met verschillende kleurtjes die je marmert. Opgedroogd blijft het zijn glanzende effect houden, dus het lijkt net echt emaille. En leuk voor verschillende leeftijden. Hier zie je onder een voorbeeld van hoe je het kan opbouwen qua kleur.

Daaronder zie je een tweetal bijdrages van 2 gastouderopvangen, die ook creatief zijn geweest met de Koud Emaille.

Meer weten over deze techniek of andere vragen? Stuur gerust een mailtje naar : mirelle@creametkids.nl en ik help je graag verder!

Vind diverse kleuren Collorall Koud Emaille bij Trixxcreatief. Bestel je wat op deze website? Dan ontvang je een verrassing bij je bestelling. Gebruik dan de code: CREAKIDSBestel hier je Colorall Koud Emaille bij Trixxcreatief -klik hier

Bij Gastouder Ineke van der Linde gingen de kinderen ook creatief aan de slag met Koud Emaille. Ze hadden nog houten figuurtjes liggen met daarin een gaatje. Met een touwtje erdoor wordt dit aan een houten kleerhanger een leuke mobile!

Stap voor stap maakt dit meisje een dolfijntje met Koud Emaille.

Goed laten drogen ( een dag) en dan afwerken met een wiebeloogje en lijm!

Hier wordt aandachtig gewerkt aan een walvisje!

Laten drogen ( dag) en afwerken met wiebeloogje en lijm!

Houten kleerhanger wordt gedecoreerd met koud emaille. Het ziet er meteen anders uit en kan nu ingezet worden als een wandmobile!

Aan alle diertjes zit een visdraad touwtje. Deze worden vastgeknoopt aan de opgepimpte kleerhanger!

Deze leuke creatie is gemaakt door de stagiaire bij Ineke van der Linde haar gastouderopvang.

Bij Gastouder Nathalie Mensink, gingen de kinderen hartjes versieren met Koud Emaille. Kijk eens wat een leuke creatieve resultaten!

Shoptips voor houten ondergronden om erop te werken met bv. Koud Emaille!

#collall #collorallkoudemaille #koudemaille #collallkoudemaille #creatiefmetkoudemaille #verftechniek #emailleren #creametkids #gastouderopvang #collorall #creatieveverftechniek


Gepost op: dinsdag 18 juli, 2023

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *