Creatief met waterverf blokken en sponsrollers geplaatst op 1 juni 2022

Creatief met waterverf blokken en sponsrollers

Leuke verfblokken en sponsrollers waar kinderen zich heerlijk mee kunnen uitleven!


Een leuk product is het werken met waterverf blokken. Dit zijn grote ronde verf blokken die je zelf ook kan navullen. Voordeel is dat ze groot zijn en dus wel een poosje kunnen meegaan. En je kan ze ook als een regenboog qua kleuren in een bakje plaatsen. Zo maak je de mooiste regenboog creaties! En is het een kleurtje op? Dan zijn er handige navulsets. Een mooie duurzame oplossing! Het werken met de sponsrollers is ook een mooie stimulans om de motoriek te stimuleren.. en super leuk om te doen!

Collall vertelt hierover: Colorall verfblokken: Hoog gepigmenteerde verf voor het schilderen zonder knoeien. Klaar voor gebruik. Zeer voordelig kwalitatief goede plakkaatverf, zuinig in gebruik. Door toevoeging van water, met behulp van een penseel of sponskwast ontstaat een prachtige, goed dekkende verf. Heldere kleuren.

In de gastouderopvang zijn ze creatief bezig geweest in het ontdekken van deze verfblokken. Gastouder Ineke van der Linde vertelt: Allemaal waterverftechnieken uitgeprobeerd. Met kwasten, met mooie verfrollers, met spons.

En met veel of weinig water. Kwasten of spons draaien. Zo kun je heel veel “spelen” met de waterverf. En wat een mooie kwaliteit en mooie kleuren. De kleuren blijven ook mooi. Ze drogen mooi op.

Hieronder heb ik een filmpje bijgevoegd wat je kan doen met een set regenboogkleuren ( klik hier voor een assorti van verfblokken )

Pin deze foto op je Pinterest bord!

#verftechnieken #verf #verfblokken #collallverfblokken #verftray #regenboogkleuren #sponsroller #sponsrollers #spons #motoriek #spelendleren #verven #creametkids

Dit blog bevat affiliatie links


Gepost op: woensdag 1 juni, 2022

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen