De wereldse wijsheid van de mier geplaatst op 13 juli 2020

De wereldse wijsheid van de mier

Heb jij wel eens geprobeerd om een mier te tekenen? Leer dat met deze handige werkwijze en bestudeer de mieren in dit leuke prentenboek!


Een geweldig leerzaam én supergrappig boek over de mier is De wereldse wijsheid van de mier, van Philip Bunting (Uitgeverij Condor). Na het lezen van dit boek kijk je echt anders tegen deze zespotige vriendjes aan! In de fascinerende wereld van de mier, vind je de antwoorden op de grootste vragen. Leef zoals de mier en maak de wereld een stukje mooier! Het boek is ideaal om te gebruiken als thema op scholen, kinderdagverblijven, etc. en het stimuleert samenwerking en bevordert het teamgevoel.

Bij dit boek hebben wij nog een leuke creatieve tip. We laten hieronder zien hoe je makkelijk een mier tekent, én als je de slag te pakken hebt, kan je zelf bijv. een leuke mierenpuzzel tekenen!

Bekijk hier de werkwijze van mieren tekenen en een puzzel maken ervan


Gepost op: maandag 13 juli, 2020

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *