Diamondpainting op stenen geplaatst op 11 juni 2021

Diamondpainting op stenen

Leuke stenen om te maken voor jezelf of als een cadeautje, maar niet om te gaan zwerven!


Het is nu een hele hype om stenen te beschilderen en te versieren. Het zijn de zogenaamde Happy Stones, die je schildert, ergens verstopt zodat de steen gevonden wordt door een ander. Je geeft een beetje geluk in de steen mee, de vinder krijgt er een positief gevoel van, om een mooie steen te vinden. Wij hebben deze week ook stenen versierd. Maar niet met verf of stiften! Nee, Deze stenen hebben we gedecoreerd met stickers en kleine glittersteentjes, ook wel Diamond Painting genoemd. Ze zijn zo mooi geworden, dat we deze stenen niet laten zwerven, ze blijven lekker hier in huis of in onze tuin!

Het zou ook niet echt verstandig zijn, om ze in de natuur ergens achter te laten. De glittersteentjes zouden door dieren eraf geknabbeld kunnen worden, en de stickers erop zijn van plastic, dus niet echt goed voor het milieu. Maar dat mag de pret niet drukken, het maken van deze stenen is erg leuk om te doen, en daar gaat het om, toch?

Bekijk hier de Diamond Painting stenen


Gepost op: vrijdag 11 juni, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *