Dromenvanger kaartjes diy geplaatst op 30 september 2021

Dromenvanger kaartjes diy

Wil jij een gaaf dromenvanger kaartje maken? Met dit setje kan je er zelfs 3 maken!


Het is een superleuk pakket van Jeje products. Dit bedrijf maakt veel leuke artikelen zoals bv. peel off stickers. Dit zijn stickers die voorgedrukt zijn en je kunt ze inkleuren. Door je eigen kleuren en peel off sticker te kiezen, maak je er een leuk persoonlijk item van.

In dit pakketje zit een set van dromenvanger peel off stickers. ( Window Colour Cards Set) Er zitten 3 vellen in waarop steeds 2 verschillende dromenvanger stickers. Er zit karton, plastic vel, plaktape en permanent markers bij. Ook de instructie hoe dit te maken is er bij gevoegd! Je kan er 3 kaartjes mee maken!

Je zet zelf het kaartje in elkaar. Je kiest een effen kleur als achtergrond voor een stevig kaartje. Er zijn 3 velletjes papiertjes met deco motief. Op 1 vel staan 2 motieven afgebeeld dus je hebt keuze uit 6 deco motiefjes.

Over het pakket en de inhoud kan je hier meer lezen en precies zien wat er allemaal in zit- klik hier De kaartjes kan je zo groot maken als het plastic acetaat vel wat er bij zit. Op dit vel komt je ingekleurde sticker.

Je begint met een kaartje te maken. Meet uit hoe groot het moet worden. Gebruik liniaal en teken af. Voor het randje op de kaart is 2 cm omslaan voldoende. Dit zelfde randje wordt ook bedekt met een deco motief papier die je op maat knipt.

Het deco motief vel wat op het kaartje zelf komt maak je qua breedte ongeveer 1 cm smaller. Dan blijf je aan weerszijden het achtergrond kleur papier zien. Dit steekt mooi af bij het deco motief papier.

Kleur je sticker in nog op het stickervel. Gebruik de kleuren die je mooi vind en laat het dan even drogen. Haal de sticker voorzichtig los van het vel ( evt. pincet gebruiken) Plak de sticker van binnen uit erop en wrijf de randen glad. Gebruik ook de veertjes en andere kleine versierinkjes. Er is ook een bolletjessticker. Die knip je handig op maar en beplak je het strookje mee op het kaartje. En je gebruikt de bolletjessticker ook voor een verbinding als hanger met een veertje eraan. Net als een echte dromenvanger.

Je kan het kaartje beschrijven aan de achterzijde en dan een envelop ( zelfgemaakt) doen. Het is ook een leuk kaartje bij een persoonlijk cadeautje als een cadeau/ felicitatie label. Zeker een aanrader dit leuke diy pakketje!

Dromenvangers zijn natuurlijk ook een prachtig idee om cadeau te krijgen of te geven. Kijk maar eens wat voor leuke soorten er allemaal zijn!

Toch liever zelf maken? Kijk eens tussen deze 3 klaar gezette DIY dromenvangers!

#dromenvanger #dreamcatcher #kaarten #kaartje #kaartjes #jejeproducts #creatief #diy #creametkids

Dit blog bevat affiliatie links


Gepost op: donderdag 30 september, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *