Eenhoorn versieren met Collall Koud emaille geplaatst op 12 mei 2022

Eenhoorn versieren met Collall Koud emaille

Ben je een Unicorn fan? Versier dan een Unicorn op je verjaardagfeestje!


Eenhoorn ’s .. het zijn prachtige fantasiewezens die er magisch uitzien. Je ziet ze vaak in het wit met allerlei regenboog kleuren. En de hoorn die maakt dit fantasie paard echt bijzonder.

Het is superleuk om een eenhoorn te pimpen.. met Collall Koud Emaille. Dit materiaal heeft de glans van emaille en je kan het toepassen zonder gebruik van oven. Het vermengt qua kleur niet maar het marmert. Ideaal om er een artistieke eenhoorn mee te maken! Misschien wat voor jouw kinderfeestje?

De eenhoorn heb ik met witte krijtverf geverfd en laten drogen. Ik ga met regenboogkleuren aan de slag!
Ik breng delen rood eerst aan , verdeeld op de eenhoorn. Dan vul ik delen op met oranje

Hieronder kan je de benodigde producten bestellen in de webshop van Trixxcreatief. De linken onder de foto zijn klikbaar. Gebruik de code: CREAKIDS voor een verrassing bij je bestelling!

Vul nu met geel de gedeeltes op de eenhoorn
Natuurlijk ook groen mag niet ontbreken..

Het laatste laagje is een feit! Er mogen gerust nog wat witte vlakjes zichtbaar blijven. Dit is leuk voor het contrast !

Zet de eenhoorn nu te drogen ( 24 uur)

#unicorn #eenhoorn #regenboog #rainbow #collall #koudemaille #emailleren #emaille #kunst #artistiek #regenboogkleuren #kinderfeestje #diy


Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *