Gi Ga groen verzamelblog Kinderboekenweek geplaatst op 14 augustus 2022

Gi Ga groen verzamelblog Kinderboekenweek

Ben jij op zoek naar ideetjes voor de Kinderboekenweek Gi-Ga groen? Kijk dan eens in dit overzicht!


Over een poosje is het weer #Kinderboekenweek! En dan wordt er veel gelezen en voorgelezen. Dit om het lezen te bevorderen en om kinderen meer te leren over een thema wat dan in de picture staat. Over elk thema vind je wel leuke en interessante boeken. De kunst is om het lezen ook interactief te maken. Dus leuke en passende leeractiviteiten en ontdek en knutselopdrachten.

Omtrent dit heb ik een overzicht gemaakt met een verschillend aanbod. Je leest hieronder de bijdrages van o.a. De Knutseljuf Ede, Elles van den Broek, Els Vergaerde, Enigma en natuurlijk ook van Crea met Kids.

Zeg je nou, ik heb een leuk item wat hier bij past, meld het mij dan gerust, dan kunnen we elkaar misschien linken in ons blog. Mail kan je evt. sturen aan: mirelle@creametkids.nl

Creatief met karton, wc rolletjes en papierafval!

Creatieve inspiratie bij het hergebruik van een deksel!

Creatieve inspiratie bij het recyclen van plastic!

Creatief met hout, karton en natuurmaterialen!

Nog op zoek naar leuke boekentips die passen in het thema van de Kinderboekenweek? Kijk dan eens hier tussen:

#kinderboekenweek #gigagroen #natuur #afval #milieu #voorlezen #lezen #reading #lerenlezen #kinderen #creatief #educatief #deknutseljufede #ellesvandenbroek #creametkids Dit blog bevat affiliatie links.


Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *