Glittertule pompons maken met Ses Creative geplaatst op 6 oktober 2021

Glittertule pompons maken met Ses Creative

Op zoek naar een leuk ideetje met pompons? Maak dan deze schattige glitter tule beestjes!


Wat een leuke activiteit gaan ze doen in de gastouderopvang bij Ineke van der Linde! Ze gaan een creatief pakket van Ses Creative maken. In het pakket zitten alle materialen om schattige beestjes met een pomponlijfje te maken. In de doos zitten 4 rolletjes met glittertule. Hier maak je de pompons mee! Er is ook een handige tool, een pompon maker. Door deze tool aan elkaar te zetten kan je handig je eigen pompon maken! De kartonnen diertjes maken het helemaal af.. zijn ze niet superleuk?

Lees hieronder hoe een meisje in de gastouderopvang bezig ging met deze leuke creatieve activiteit bij Ineke van der Linde.

Eerst gaan we de glittertule meten. 2x 3m en 1x 20cm. Hiervoor gebruiken we een duimstok en die leggen we midden in de kamer. Alle ruimte om te meten.

Dan leggen we 2 rode helften op elkaar en wikkelen we die om met de glittertule. Dit 7jrg meisje kiest voor de lichtroze glittertule. Daarna doet ze de andere 2 helften.

Vervolgens duwt ze de 2 omwikkelde helften in elkaar. Ze knipt de tule zelf door. Gekozen poppetje in het cirkeltje zetten. Met het strookje van 20cm tule de opengeknipte tule met het poppetje er tussen in vaststrikken. Nu is het poppetje klaar.

Hieronder allerlei leuke creatieve dozen van Ses Creative !

#sescreative #glittertule #pompon #pompons #diy #creatief #knutselen #beestjes #creametkids

Dit blog bevat affiliatie links


Gepost op: woensdag 6 oktober, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen