Halloween stickers sfeerlichtje geplaatst op 3 oktober 2021

Halloween stickers sfeerlichtje

Met stickers kan je meer dan je denkt! Beplak eens een gewoon glazen potje met Peel-off stickers voor een leuk glas-in-lood effect!


Door De Knutseljuf Ede

Glas-in-lood effect met Peel-off stickers

Met één Halloween stickervel kan je dit leuke sfeerlichtje al zelf maken! Het is een gewoon glazen potje, beplakt met goudkleurige stickers en gekleurd met permanente stiften. Leuk om voor het raam te zetten met een kaarsje erin, op 31 oktober. Het glas kleur je dus met permanente stiften, die hechten namelijk prima op glas maar blijven doorzichtig en de kleuren laten het kaarslicht gewoon door. Zo krijg je best een leuk effect!

Het stickervel

Op het stickervel zit o.a. een mummie, het monster van Frankenstein en een schattig vampiertje. Niets om bang voor te hoeven zijn! Ook zitten er 3 pompoenen op, wat spinnetjes en 4 spinnenwebben en wat snoepjes, ivm Trick or Treat natuurlijk! Het leuke Halloween Cuties stickervel (nummer 2572) en de stiften zijn van het merk Jeje Produkt, vraag er naar in de hobbyspeciaalzaak!

Uiteraard zijn er van deze Halloween stickers ook gave heksjes, pompoenen, lieve spookjes, spinnenwebben etc. verkrijgbaar. Allen in goudkleur én in zilverkleur!

Tip: Maak je glazen potje (van pindakaas, jam of groenten) eerst goed schoon met wasbenzine, om de stickerresten van het etiket er goed af te halen.

Plak de stickers een voor een op het potje, begin bij de poppetjes. Voor de kleine onderdelen (oogjes of andere kleine stukjes) gebruik je een puntig voorwerp, bijvoorbeeld een hobbymesje. Kleur de onderdelen en de achtergrond in met permanent stiften. Tip: Met een wit vel papier achter of onder de glazen pot zie je beter wat je kleurt en wat je nog niet gekleurd hebt.

Plak als laatste het stickerrandje en de kleine zwarte spinnetjes en vleermuizen, dat is handiger dan dat wij gedaan hebben. Tenslotte kan je nog een touwtje of raffia om de rand heen binden en een kaartje (stickers op rood papier, of kleur wit papier in met stift) eraan hangen.

Happy Halloween! 🎃

Boek Lily, Lars & Lola Halloween
Hamley op Pompoenjacht (Hardcover)
Help! Spoeky in de opvang… (Paperback)

#halloween #sfeerlichtje #stickers #jejeprodukt #frankenstein #mummie #vampier #griezelen #pompoen


Gepost op: zondag 3 oktober, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Ilse Koolen
..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen