Herfst figuren maken met Aquabeads geplaatst op 2 september 2021

Herfst figuren maken met Aquabeads

Ook in het herfst thema kan je superleuke figuren maken met Aquabeads!


Herfst is altijd een dankbare tijd om leuke herfstdecoraties te maken. De kleuren veranderen in allerlei tinten groen, bruin, oranje, rood enz. Dit leek me een leuk idee om te maken met Aquabeads. Wat zijn Aquabeads? Het zijn speciale gekleurde kralen die je in een bepaald patroon kan leggen ( net als strijkkralen) Alleen… je hebt alleen maar water nodig om ze aan elkaar te zetten! Dat is ook superleuk voor kinderen om zelf te doen. Vormpje leggen op een legbordje, even sprayen met wat water, en na een kwartiertje is je figuurtje mooi droog!

Maak er een leuk schilderijtje bijvoorbeeld van. Verf de achtergrond met mooie herfstkleuren. Hierop kan je dan de figuurtjes die je gemaakt hebt op plakken. Je kan ze ook een “voetje” geven van waterkralen zodat je figuurtje rechtop kan staan. In dat geval plak je nadat je figuur klaar is, voor en achter een paar kralen die je ook weer besproeit met wat water. Vind je dat laatste nog wat lastig, lijm ze dan met van knutsellijm op een mooie ondergrond. Zet ze in een kijkdoos ( schoenendoos met daarin vliegerpapier) en creëer je eigen herfstsfeer hierin!

Hieronder zie je een pompoen en een eekhoorntje die eikels aan het verzamelen is. De patronen van deze leuke items vind je op de Aquabeads website – klik hier De kleine blaadjes zijn mijn eigen fantasie , met wat kleurtjes erin van de bladverkleuring door de Herfst.


Gepost op: donderdag 2 september, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen