Herfstblad bewerken met Koud Emaille geplaatst op 29 oktober 2023

Herfstblad bewerken met Koud Emaille

Bewerk een houten blad met koud emaille!


Met Collall Koud Emaille kan je de mooiste creaties maken. Je kan de kleuren laten marmeren zonder dat dat de kleur gaat mengen als 1 kleur. Eigenschappen van koud emaille is dat het ook als het droog is, glanzend blijft. Op een houten figuurtje kun je zo heel creatief je eigen kunstwerkje maken.

Onderstaand zie je een herfstblad. Er zijn hiervoor 4 kleurtjes gebruikt. Deze is opgevuld door eerst aan de buitenste rand te beginnen. Deze per kleur opgebracht en aangesloten op de vorige kleur. Zo kan je een patroon maken. Met een extra kleur geef je met een cocktailprikker accenten. Stipjes trek je naar elkaar toe met een cocktailprikker. Dit geeft een soort hartjes. Zo kan je zelf ook wat gaan experimenteren en je eigen versie er van maken!

Vind diverse kleuren Collorall Koud Emaille bij Trixxcreatief. Bestel je wat op deze website? Dan ontvang je een verrassing bij je bestelling. Gebruik dan de code: CREAKIDSBestel hier je Colorall Koud Emaille bij Trixxcreatief -klik hier

#koudemaille #emaille #emailleren #herfst #herfstblad #creatief #collall #trixxcreatief #creametkids


Gepost op: zondag 29 oktober, 2023

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *