Herfstblad mozaïek kleuren met Paintmarkers geplaatst op 9 november 2023

Herfstblad mozaïek kleuren met Paintmarkers

Creëer een kleuren mozaïek op een herfstblad met Paintmarkers!


Dit grote blad komt van een plataan boom. Deze is gedroogd tussen kranten met daarop een steen. Nu kan dit blad bewerkt worden met leuke kleurtjes d.m.v. een Paintmarker.

Deze Paintmarker is een vloeibare dekkende krijtverfstift op waterbasis voor decoraties op ramen, glas, metaal, hout, kunststof en papier. Met de speciale stiftpunten zijn lijnen van 2 tot 5 mm mogelijk. Set à 12 assorti. Klik hier om te bestellen!

Speciale toepassingen:

De Paintmarker is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, hobbyisten, voor thuis en op school. PaintMarkers zijn geschikt voor fijn decoratiewerk op glas, metaal en school-/buitenborden.

Krijtstiften / Raamstiften

Je bewerkt dit blad met handige Paintmarkers ( Collall). Ze hebben een fijne punt hiermee kan je goed details aanbrengen. Een gedroogd blad is wel kwetsbaar maar met deze stiften kan je ze goed bewerken. Bij het eerste gebruik van de stift even goed doordrukken op bv. een krant. De vloeistof zakt zo naar de punt van de Paintmarker, en zo kun je aan de slag gaan!

Hieronder zie je dat eerst alle nerven zijn gekleurd. De kleur droogt mat op. Alle nerfgedeeltes worden opgevuld met een kleurtje. Je maakt zo een prachtige blad mozaïek! Eenmaal gedroogd kan je het ophangen aan het steeltje. Je kan ook meerdere bewerken en deze aan een touw ophangen als een slinger /guirlande. Wil je het blad laten staan? Druk dan het blad in luchtdrogende klei . Maak hiervoor een bolletje en druk het steeltje erin. Eenmaal uitgehard heb je een mooie standaard voor je blad!

Hieronder nog wat creatieve inspiratie met blaadjes!

Zo kan het ook nog! Het bewerkte blad is gelamineerd en geplaatst in een boomschijfje! Gemaakt bij Fem’s Opvang

#krijtstift #Paintmarker #Paintmarkers #herfstblad #autumncrafts #leafcrafts #Herfstblaadjes #herfst #autumn #mozaiek #creametkids #collall #autumnarts


Gepost op: donderdag 9 november, 2023

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *