Hertje decopatchen met gekleurd papier geplaatst op 19 oktober 2022

Hertje decopatchen met gekleurd papier

Het is een leuke uitdaging en elke keer weer anders: Decopatchen. Er zijn veel leuke dieren bv. die je kan versieren met verf, ...


Het is een leuke uitdaging en elke keer weer anders: Decopatchen. Er zijn veel leuke dieren bv. die je kan versieren met verf, diamond painting steentjes, koud emaille of met stukjes papier.

Waarom is dit zo leuk? Het geeft voldoening om je eigen creatie te maken. Jij kies waar een stukje papier komt en welke je wil combineren. Zo ziet er geen diertje hetzelfde uit! Ze zijn leuk om te maken voor je zelf als hobby, als item om te pimpen voor je kinderfeestje of voor een leuk cadeautje.

Decopatchen is rustgevend werk om te doen. Kinderen kunnen hier veel plezier aan beleven. Lees je mee hoe het gemaakt is?

Wat heb je nodig?

  • Decopatch diertje ( diverse keuzes)
  • Krijtverf en kwast
  • Decopatch papier
  • Schaar of papier in stukjes scheuren
  • Wiebeloogjes
  • Collall Alleslijm
Hier heb ik een Decopatch hertje. Dit is een kant en klaar papier maché vorm. Deze verf je wit met krijtverf. Zo komt ook lichter papier er frisser qua kleur uit te zien.
Kies bij voorkeur 2 verschillende papiertjes die goed qua kleur bij elkaar matchen. Dit geeft op deze wijze eenheid in het geheel!
Zorg dat je lijm en een kwast bij de hand hebt.. eerst even wat stroken papier knippen
Knip of scheur in kleine stukjes papier
Bekleed met de vorm mee, en doe slechts weinig lijm erop.
Druk elk stukje papier goed aan en overlap het telkens een stukje bij het volgende stukje papier.
Ben je klaar? Lak je hertje nog dun af met dezelfde Decopatch lijm. Nu heb je een vernislaagje erop zitten! Gebruik alleslijm om wiebeloogjes op je hertje te plakken.
Je kan het hertje als je wil nog versieren met glitters, parelpennen, bolletjesband etc.

Een greep van de gebruikte producten kan je hieronder vinden. Verder kun je allerlei soorten materialen op de website van Trixxcreatief webshop Bestel je wat op deze website? Dan ontvang je een verrassing bij je bestelling. Gebruik dan de code: CREAKIDS!

#decopatch #trixxcreatief #hertje #bambi #decopatchen #decopatchpapier #creatief #hobby #decoratie #kinderfeestje #creametkids


Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *