Invul en kleurplaat voor Opa’s en Oma’s! geplaatst op 21 juni 2023

Invul en kleurplaat voor Opa’s en Oma’s!

Zet je je opa of oma graag in het zonnetje? Kleur deze leuke printables voor ze in!


Leuke printables voor de opa’s en de oma’s! Dat is wat blogster Judith Evelien met Crea met Kids deelde. Lees gauw verder wat Judith hierover verder schrijft..

Judith Evelien: Hier vind je naast de opa en oma printables ook varianten daarop. En dan ook meteen varianten voor iedereen die gemist wordt en bonus varianten. Zodat er voor iedereen iets passends is. De bonusvariant leent zich er uitstekend voor om ook voor andere personen en/ of doeleinden in te zetten.
Kijk gauw of er voor jou iets tussen zit en laat het vooral weten als er nog iets of iemand ontbreekt. Wie weet maak ik daar dan ook een variant voor! Wie ga jij in het zonnetje zetten?!

Groetjes,
Judith Evelien

Zo kan het qua kleur eruit komen te zien..

Hieronder vind je een Opa en Oma invulplaat voor een Opa en Oma die gemist worden. In het midden een invulplaat voor een Bonus Opa / Oma.

Leuke Shop tips!

O ja, misschien wel even leuk om iets over mezelf te vertellen. Ik ben Judith, moeder van drie dames. Mijn passie is schrijven en regelmatig maak ik een creatief uitstapje met het maken van leuke printables- en invulboekjes voor mijn kinderen. Zo is het (invul)dagboek ‘’Ik aan het woord’’ die ik voor mijn meisjes maakte, een groot succes! Regelmatig schrijft mijn middelste dochter van 8 jaar hier haar belevenissen in op en vult ze aan met een tekenuitdaging. Ook het vriendenboekje ’’Lucky to have you as my friend’’,  is een favoriet. Ik ontwikkelde ook nog een ‘’Ik krijg zakgeld en ik spaar voor…’’ boek. Want ja, zakgeld krijgen, sparen en omgaan met geld in een digitaal tijdperk… dat is best een uitdaging in deze tijd! Nieuwsgierig geworden? Je vindt de boeken op www.boekenbestellen.nl – zoek dan op Judith Evelien. Onder deze naam vind je me tevens op Instagram. Daar ben ik het meest actief. Ook op Facebook ben ik in mindere mate actief.

Take care!
Liefs, Judith

Opa en oma dag is een dag in het jaar dat opa en oma extra in de picture staan. Deze dag is het uitgangspunt geweest voor 9 knutsel en speeltips in het thema opa & oma. Deze dag gaat het niet om cadeaus maar wel om de waardering voor ze.

Lees dit en veel leuke knutsel-speeltips via deze link -klik hier

#opa #oma #bonusopa #bonusoma #jewordtgemist #opaikmisje #omaikmisje #invulplaat #kleurplaat #judith #creametkids #opaenomadag #opadag #omadag


Gepost op: woensdag 21 juni, 2023

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen