Kerstster maken met verfvlokjes geplaatst op 17 december 2022

Kerstster maken met verfvlokjes

Heb je al eens geknutseld met verfvlokjes? ( Colorall Flock) Het zijn kleine gekleurde vlokjes die met meerdere kleurtintjes in ...


Heb je al eens geknutseld met verfvlokjes? ( Colorall Flock) Het zijn kleine gekleurde vlokjes die met meerdere kleurtintjes in een strooibusje zitten. Het principe is dat je dit verlijmt waardoor je een soort natuursteen effect krijgt. Je kan de kleuren van 1 busje gebruiken maar je kan ook de kleuren combineren. Bekijk hieronder 2 gemaakte kerststerren door een kindje in de gastouderopvang van Ineke van der Linde.

Hier kan je de benodigde materialen vinden. Klik op de klikbare link onder de product foto. Er zijn ook veel andere kleuren!

Zorgvuldig wordt de styropor ster ingesmeerd met Collall Tacky glue. Zo strooi je elke keer een stukje met Colorall Flock.

Met een precieze concentratie wordt hier de paarse verfvlokjes gestrooid op het gelijmde deel van de ster!

Touwtje er aan ( met lijm of vast zetten met styropor hanger) en je hebt een superleuke decoratie!

Kerstknutsels inspiratie -klik hier

#ster #styroporknutsel #styropor #sterren #colorallflock #creatief #kerstster #kerstdecoratie #christmas #christmasstar #collall #creametkids


Gepost op: zaterdag 17 december, 2022

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *