Kleuren met water geplaatst op 20 november 2021

Kleuren met water

Heb je wel eens geverfd met water? Met deze toffe set kan je echt toveren met water!


Wist je dat kon kleuren met water? Met deze set van Ses Creative is dat zeker mogelijk. Een toffe set met dierenkaarten waar je met penseel en water prachtige kleurtekeningen kan maken. Deze set komt uit de SES My First serie. Een set afgestemd op de allerjongste deelnemers. .aansluitend bij de mogelijkheden van het kind! Hieronder lees je de ervaring van gastouder Ineke van der Linde die deze doos zelf had gekocht.

Ineke vertelt:

Uit nieuwsgierigheid zelf gekocht. Heb 6 kindjes in deze leeftijdsgroep op dit moment. En ik ben op moment heel veel bezig om deze groep van alles en nog wat spelenderwijs te laten ontdekken/te laten ervaren.

Had nog niet eerder met zoiets gewerkt en was vooraf ook een beetje sceptisch. Volgens de info van SES kun je de kaarten hergebruiken. Hergebruik past helemaal bij mij…..maar ik twijfelde over dit hergebruik. Maar…………wat is het leuk om de verwondering van de jonge kinderen te zien🥰

Er komt zo maar een mooi kleurtje tevoorschijn als zij er met een natte kwast over heen strijken. Nadat de kinderen “uitgeverfd” waren kwam mijn verwondering!!! Ik had de natte kaarten weggelegd om te laten drogen. Maar al na een half uur verdween er al weer wat kleur. Na anderhalf uur waren de kaarten weer helemaal wit. En ja…….’s avonds kon ik weer gewoon met een natte kwast kleur aanbrengen. Een leuke doos voor een leuke prijs…..juist vanwege het hergebruik dus😀

De deelnemers van vandaag: 2 meisjes…..1 nét 2 jaar……1 bijna 2 jaar. De figuren in deze doos zijn heel herkenbaar voor deze dames. Als er weer kleur bij kwam was het al snel “boe, boe” of “hiiiiiii”

Kortom een doos die vast vaker ingezet kan worden, en de kinderen hun motoriek mee helpt te stimuleren!

Hieronder nog meer van deze leuke Ses Creative dozen : kleuren met water!

Hieronder nog een paar leuke Ses Creative ideetjes. Je kunt het bekijken door op de klikbare link te klikken onder de foto!

#verven #water #vervenmetwater #sescreative #sesfirst #creatief #toveren #creametkids

Dit blog bevat affiliatie links


Gepost op: zaterdag 20 november, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *