Kleurige Uil decoratie geplaatst op 17 september 2021

Kleurige Uil decoratie

Maak je eigen Uil decoratie met een mooie grote peel-off sticker en permanent markers.


Door De Knutseljuf Ede

Deze grote uil in A4 formaat kan jij ook maken!

Deze uil kan jij inkleuren zoals jij zelf wil, het is namelijk een grote Peel-off sticker, die je eerst op een kunststof board plakt. Plak ook het takje en als je wil ook de sterren, een maan en meer losse blaadjes. In het complete setje (van het merk Jeje Produkt) zitten ook 7 mooie permanente markers, waarmee je de sticker in kan kleuren.

Aan de achterkant kan je het standaardje plakken, als je wil dat je uiltje rechtop kan staan, (op de kast bijvoorbeeld, dat vindt hij heerlijk) maar natuurlijk kan je de plaat ook gewoon ophangen of ergens tegen aan plakken.
Het maken van deze vrolijke decoratie is geschikt voor kinderen en volwassenen. Door de opstaande randjes van de sticker is het kleuren makkelijk en de stiften glijden heerlijk over het gladde oppervlak van het board. Kortom, een leuke en ontspannende tip, om fijn creatief bezig te zijn en een superleuk resultaat te krijgen!

Alles in één set

De complete set is verkrijgbaar in de hobbyspeciaalzaak, en er zijn nog meerdere variaties van verkrijgbaar. De stiften hebben een dikke punt, drogen niet snel uit (ook niet als je de dop vergeet erop te doen) en ze zijn bruikbaar voor het inkleuren van allerlei soorten stickers en diverse ondergronden.

Hier zit de sticker nog op het stickervel

Haal de sticker eraf en plak hem voorzichtig op het bijgeleverde kunststof board.

Kleur de delen van de uil naar wens. Met deze stiften gaat dat geweldig!

Versier de rand met stippellijntjes, krullen, boogjes of iets anders.

Je kan er voor kiezen om ook de achtergrond nog in te vullen met stipjes. Wij gebruikten hiervoor de blauwe stift, maar je kan de achtergrond ook bijvoorbeeld beplakken met glitters, blaadjes, stukjes papier, kraaltjes of andere materialen.

Dit is ons resultaat geworden! Met een touwtje zou je hem ook nog aan een grote tak kunnen hangen, voor het raam. Dan kan Uil fijn naar buiten kijken, naar de blaadjes die van de bomen vallen en naar de spelende kinderen op straat! 🙂

Ben jij toevallig een echte Uilen liefhebber? Bekijk deze shoptips dan eens!

#uil #peel-off #stickers #jejeprodukt #herfst #bosdieren #uiltje #creatief #knutselen #owl


Gepost op: vrijdag 17 september, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Ilse Koolen
..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *