Kralenplank Zeezicht geplaatst op 6 juni 2022

Kralenplank Zeezicht

Figuren leggen op een kralenplank? Maak de krab en boei hierop met deze kralenplank patronen!


Voor de fijne motoriek én omdat het gewoon leuk is, kunnen kinderen creatief bezig zijn met.. de kralenplank! De kralenplank is een kunststof plankje met allemaal kleine pinnetjes. Je kan er leuke figuren op leggen, met grote kralen. Het is leuk om een kralenplank oefening te combineren in het thema waarmee je werkt. Hieronder vind je 2 leuke voorbeelden in het thema Zeezicht met een boei en een krab!

Deze zijn gemaakt door De Knutseljuf Ede

Het leggen van de kralen kan op verschillende manieren:

1. Leg het voorbeeld naast het legbord. Kijk naar het voorbeeld en probeer het figuur na te maken. Dat is niet heel makkelijk, want je moet goed kijken en tellen waar en welke kraal je neerlegt.

2. Leg het voorbeeld ónder de transparante vierkante kralenplank. De voorbeelden passen precies onder de kralenplank zodat je precies ziet welke kleur waar hoort.

Hieronder kan je de kralenplank materialen vinden die je nodig hebt om deze voorbeelden te gaan maken. Klik op de klikbare linken onder de foto en bestel het bij Heutink voor thuis!

#kralenplank #kralenplankvoorbeelden #voorbeeldenkralenplank #educo #knutselen #crafting #creatief #educokralenplank #zeezicht #maritiem #boei #krab #kleutermaterialen #werkbladen #deknutseljufede #creametkids

Dit blog bevat affiliatie links

Pin deze foto op je Pinterest bord!


Gepost op: maandag 6 juni, 2022

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *