Kubus Lampion maken met leuke patronen ( incl.) geplaatst op 23 oktober 2020

Kubus Lampion maken met leuke patronen ( incl.)

Maak een coole lampion in kubusvorm met leuke patroontjes om zelf in te kleuren!


Op 11 november is het Sint Maarten. Kinderen lopen met een zelfgemaakt lampionnetje de deuren langs en krijgen dan iets lekkers. ( snoepgoed/ mandarijnen etc) Dit jaar zal het wellicht vanwege het virus wat anders gaan, maar mocht je er niet aan mee kunnen doen, dan heb je ook super mooi lichtje voor binnen. Zet er dan bv. een nep waxine lichtje in.

Ik kwam dit leuke idee tegen van Juf Anne-Wil Middel. Zij doet al vroeg de voorbereidingen voor een lampion voor haar klas. Voor je iets aanbiedt wil je natuurlijk weten of het werkt wat je wil doen. Ze heeft als lampion een klassieke vierkante vorm.

Bekijk hier de werkwijze en patronen van deze lampion


Gepost op: vrijdag 23 oktober, 2020

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

2 reacties

 1. Braem Danielle

  20 november 2022 at 14:13

  Hallo, super leuk idee. Ik zou dit maken als kerstpakje. Ik vroeg me af of je ook het sjabloon voor de kubus zelf hebt staan? Ik weet niet hoe ik dit best aanpak. Alvast bedankt
  Danielle

  Reply
  • Mirelle

   20 november 2022 at 19:29

   Hoi Danielle, helaas had Juf Anne-Wil geen sjabloon hiervan. Ze maakte 2 vierkanten aan elkaar en 3 vierkanten elkaar ( staat een foto in het blog hoe dat eruit zag. Elk vierkant is 20 cm bij 20 cm exclusief de plakranden. Ik vermoed dat haar klas dit zelf heeft moeten uitmeten en maken. Als je het zo doet als beschreven zou het ook goed moeten gaan. Hopelijk lukt het je zo? Link naar het blog: https://y.is/Y5E2d

   Groetjes, Mirelle- Crea met Kids

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen