Kubusdieren van Knutselbox geplaatst op 11 september 2021

Kubusdieren van Knutselbox

Kleur, knip, vouw en plak je eigen kartonnen kubusblokjes met grappige dieren!


Door: De Knutseljuf Ede

Een superleuk idee om te doen met kinderen, is dierenkubussen maken. De getekende sjablonen kun je kleuren en knippen, daarna in elkaar vouwen en dichtplakken. Omdat de sjablonen van mooi stevig papier zijn, is het resultaat prachtig. Wij kunnen er maar niet van af blijven, ze staan hier te pronken op de kast en iedereen wil er aan draaien.

Waar heb je het nu eigenlijk over, hoor ik jullie denken?

Nou, ik zal het uitleggen. Van Knutselbox.nl ontvingen wij een Beestenboel knutselpakket. Maar niet zomaar een gewoon pakketje, hoor! De royaal gevulde knutseldoos is een van de knutselpakketten die Knutselbox elke 2 maanden verstuurd naar alle knutselfans die een abonnement hebben. Elke 2 maanden ontvangen zij dus een nieuwe box met superleuke materialen en iedere keer een ander thema. (De boxen kunnen trouwens ook gewoon los of eenmalig besteld worden).

Het Beestenboelpakket

Als je de knutselbox ontvangt dan ben ook jij vast blij verrast, want er zit verrassend veel materialen en inspiraties in! Wij wisten bijna niet, waar me mee zouden beginnen. Er zitten namelijk instructies en spulletjes in om maar liefst ACHT leuke knutsels te maken!!! In de box vind je ook nog extra kleurplaten (hele leuke!), ook op mooi stevig papier.

Gelukkig wisten de (buur)kinderen het uiteindelijk wel, ze gingen de Beestenboel blokkenstapel maken! Hoe dat is gegaan, dat kun je hieronder zien op de foto’s. Dit is dus slechts één voorbeeld, wat je in de complete knutseldoos vindt! Er zijn nog acht andere leuke knutselwerkjes mee te maken!

Zeven leuke knutselwerkjes nog te maken, en deze blokken zijn in ieder geval al een succes!

Zijn ze niet superschattig? Natuurlijk kan je de stapelblokken kleuren en versieren zoals jij zelf wilt. Een ding is zeker, wij wedden dat jij ze ook super vindt! Leuk voor op de baby- of kinderkamer, of om extra vrolijkheid te brengen voor ieder die het hebben wilt :).

Knutselen traint motorische en cognitieve vaardigheden. En het is nog leuk ook!

Ook interesse in de Knutselbox.nl?

Klik HIER voor meer info


Gepost op: zaterdag 11 september, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Ilse Koolen
..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *