Leren plakken en vormen herkennen met Ses Creative geplaatst op 22 mei 2023

Leren plakken en vormen herkennen met Ses Creative

Er staat weer een prachtig Ses Creative pakket klaar voor de gastouderopvang van Ineke van der Linde. De kinderen vinden het ...


Er staat weer een prachtig Ses Creative pakket klaar voor de gastouderopvang van Ineke van der Linde. De kinderen vinden het altijd superleuk om de nieuwste dozen te mogen uittesten. Zo kunnen jullie meelezen wat er allemaal in deze doos zit en wat je ermee kan doen. Leuke tip voor een verjaardagscadeautje of gewoon voor wie graag knutselt! Lees hieronder in het blog meer over de ervaring met deze knutseldoos…

Gastouder Ineke vertelt: Een fantastische leuke Ses Creative knutseldoos, ( Ik leer plakken en vormen herkennen) die kinderen van de doelgroep bijzonder goed motiveert om een mooie knutselkaart te maken. Er zitten in totaal wel 24 kaarten in de doos. Dus dat belooft nog heel wat knutselplezier en veel trotse kinderen. Dit keer zijn 2 driejarige dames aan de beurt als testpanel!

De inhoud van deze knutseldoos.. 24 knutselkaarten, 5 rolletjes gekleurde tape en stickers!

Ineke vertelt: Het ene kindje begint met het tape, het andere kindje met de stickers. Hoe ze ook beginnen, beide zijn uitermate geconcentreerd en vrolijk bezig.

Hier nog een paar filmpjes hoe er gewerkt is met deze leuke knutsel!

Beide kinderen hebben er plezier in.

Gastouder Ineke vertelt: Eerst gaan wij het gekleurde tape zo goed mogelijk op lengte afscheuren en opplakken. Om het gemakkelijker te maken voor de dames, heb ik de tape in een plakbandhouder gedaan. De dames kunnen zo heel goed zelf de tape afscheuren.

En hier nog een paar korte filmpjes!

De kinderen showen hun kunstwerken apetrots aan hun ouders. En natuurlijk ook erg trotse ouders!

Hieronder vind je nog een aantal leuke dozen van Ses Creative om mee te knutselen. De link onder de foto is aanklikbaar!

Ses Creative inspiratie – Klik hier

#sescreative #ses #sescreativeinspiratie #knutseldoos #vormenleren #vormenherkennen #plakken #kinderknutseldozen #3tot6jaar #creatiefmetkinderen #creametkids #gastouderopvang


Gepost op: maandag 22 mei, 2023

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *