McDonald’s McDrive knutselen van karton geplaatst op 17 februari 2020

McDonald’s McDrive knutselen van karton

Op zoek naar een leuke knutsel met autobanen? Dan kan er ook er natuurlijk ook een Mc Drive bij aldus de kleuters die dit ook ...


Kleuters die spelen met autootjes vinden het geweldig, als je samen een autobaan gaat knutselen. Zo kunnen ze met hun autootjes echt rijden over de weg, parkeren en erop spelen. Bespreek met de kinderen hoe ze hun racebaan of autoweg willen hebben. Het is mooi om te zien hoe de kinderen zelf verzinnen wát ze dan willen en hoe ze het gaan maken.

Een autoweg van karton kunnen ze zelf knippen, verven en lijmen… het zal er misschien niet heel superstrak eruit zien, maar wat zullen ze supertrots zijn omdat ze het echt zélf geknutseld hebben! De kinderen bij Kleuter_knutsels hebben deze autobaan gemaakt met gekleurde vangrails en echt bovendek. Die is al heel erg leuk geworden! Lees gauw verder hoe via onderstaande link.

Ga naar McDonald’s McDrive knutselen toe -Pop-Up? Klik weg met een kruisje rechtsboven


Gepost op: maandag 17 februari, 2020

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *