Merlin de Tovenaar knutselen – gratis printables geplaatst op 7 mei 2020

Merlin de Tovenaar knutselen – gratis printables

Zou jij ook wel een tovenaar willen zijn? Deze tovenaar is erg leuk om te gaan knutselen , en je mag gerust een toverspreuk ...


Toveren is doen alsof! In het echt kan dat niet, maar in verhalen en sprookjes kan de tovenaar natuurlijk wel écht toveren! Zou jij niet een tovenaar willen zijn? Met een mooie hoed en cape met sterren? Dan kan je alles toveren wat je wil. Simsalabim.. door met de toverstaf te zwaaien en een toverspreuk op te zeggen, kan je het eens proberen!

Heb je geen toverstaf? Deze Merlijn de tovenaar (knutsel geïnspireerd door Vrolijke Koters) heeft er wel een! Een mooi stafje heeft hij in zijn hand. Als je deze tovenaar nu eens zelf gaat knutselen? Dat is wellicht een goed idee! Hij  is nu makkelijk te maken met de gratis printables, en met blauw en geel papier. Dus pak je lijm en schaar en ga snel aan de slag! Als hij klaar is, kan jij het toveren in verhalen en sprookjes ook eens proberen!

Merlin de Tovenaar incl. gratis printables


Gepost op: donderdag 7 mei, 2020

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *