Moederdag printables! geplaatst op 26 juni 2023

Moederdag printables!

Een speciaal idee voor Moederdag waarbij je van alles kan invullen en inkleuren!


Vandaag deelt Gastblogger Judith Evelien met ons deze prachtige printables voor Moederdag . Meer over Judith lees je onderaan dit blog.

Judith vertelt: Joehoe… Heb je deze leuke printables voor Moederdag al gezien? Wat zeg je? Je moeder schittert in afwezigheid? Je hebt (ook) een bonusmoeder? Je moet je moeder missen? Ook daaraan is gedacht.

Moederdag is niet voor iedereen een heugelijke dag. Voor sommige gezinnen ligt het wat gevoeliger. Hopelijk dekken deze bladen de lading wat voor iedereen die dat kan gebruiken- of nodig heeft.

Dus, waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop! Ga lekker los met inkleuren, glitters, regenbogen en allerlei andere kleurrijke bedenksels. Ga versieren en schrijf alles op wat je kwijt wilt. Koop er een mooie lijst bij, of maak er zelf één en verras die kanjer op Moederdag!

O ja, misschien wel even leuk om iets over mezelf te vertellen. Ik ben Judith, moeder van drie dames. Mijn passie is schrijven en regelmatig maak ik een creatief uitstapje met het maken van leuke printables- en invulboekjes voor mijn kinderen. Zo is het (invul)dagboek ‘’Ik aan het woord’’ die ik voor mijn meisjes maakte, een groot succes! Regelmatig schrijft mijn middelste dochter van 8 jaar hier haar belevenissen in op en vult ze aan met een tekenuitdaging. Ook het vriendenboekje ’’Lucky to have you as my friend’’,  is een favoriet. Ik ontwikkelde ook nog een ‘’Ik krijg zakgeld en ik spaar voor…’’ boek. Want ja, zakgeld krijgen, sparen en omgaan met geld in een digitaal tijdperk… dat is best een uitdaging in deze tijd! Nieuwsgierig geworden? Je vindt de boeken op www.boekenbestellen.nl – zoek dan op Judith Evelien. Onder deze naam vind je me tevens op Instagram. Daar ben ik het meest actief. Ook op Facebook ben ik in mindere mate actief.

Take care!
Liefs, Judith

Moederdag Shop tips!

Nog meer Moederdag ideetjes nodig? Klik dan hier

#moederdag #bonusmoeder #bonusmoederdag #moeder #mama #overledenmoeder #overledenmama #printable #invulvel #kleurplaat #judithevelien #creametkids


Gepost op: maandag 26 juni, 2023

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen