Monsters vangen geplaatst op 14 januari 2022

Monsters vangen

Monsterhandjes.. kan jij ze vangen? Lees gauw meer over deze knutsel!


Ook in de gastouderopvang bij Ineke van der Linde zijn ze begonnen met… monsters vangen. Mijn neefjes waren ook met de onderstaande monsters van handjes aan de knutsel geweest.. een succes! En Ook bij de kinderen in de opvang een groot plezier!

De kinderen mogen eerst zelf hun handje verven.. en dat is best leuk om te doen! Met een beetje hulp wordt een handje op een stuk wit restkarton afgedrukt!

Verschillende handjes bij elkaar!

Een monster handje heeft natuurlijk veel oogjes!

Dit 4 jarige meisje kan heel goed monsters vangen. Ze gooiden op 1,5 meter de monsters toe en die werden heel knap opgevangen met het schepnetje.. knap he?

Hier ziet je een hele grote bak ( wasmachine onder bak zou ook misschien ook kunnen ) Deze zit vol met vulling wat je normaliter in een kussen stopt. Dit wordt wat uit elkaar getrokken. In deze bak worden de monsterhandjes verstopt.

De kinderen mogen met de grijptang de monsters opspeuren in de witte massa!

Kijk ze eens goed bezig zijn!

Wie zegt dat je alleen monsters moet zoeken? Zelf het “monster” zijn is misschien nog wel veeel leuker.. prachtige foto van dit blij genietende kindje!

De volgende activiteit is er ook nog bij bedacht . Je maakt een monster door gebruik te maken van een zogenaamde : Tumballoony

( hier te bestellen -klik hier )

Je bewerkt deze ballon met een stift en maakt er een monster van. Deze ballon heeft voetjes, en komt altijd weer terecht op zijn voetjes als je hem omhoog gooit!

Zie hieronder ook het filmpje!

Nog meer inspiratie nodig voor een monster knutsel? Klik dan hier

#monsters #monster #monstervangen #monsteractiviteit #monsterknutselen #knutselen #creametkids

Dit blog bevat affiliatie links


Gepost op: vrijdag 14 januari, 2022

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *