Paaseieren bewerken met koud emaille of verfvlokjes geplaatst op 7 maart 2022

Paaseieren bewerken met koud emaille of verfvlokjes

Versier je eigen paaseieren eens met koud emaille of met verfvlokjes! Lees er hier meer over!


Maak je paasei decoratie dit jaar eens zelf, versier met Collall koud emaille of Colorall Flock. Koud emaille is het materiaal wat je hier direct onder ziet. Je kan er mee marmeren en ook patroontjes in maken. De kleuren blijven bestaan en vermengen niet geheel zodat je een mooi effect kan bereiken.

Dit is Collall koud emaille. Je hebt dit in verschillende kleurtjes. Het is direct te gebruiken vanuit het flesje.

Colorall Koud Emaille is een verfsoort, dat lijkt op acrylverf en droogt aan de lucht.Je hoeft het dus niet af te bakken, maar het droogt langzamer dan acrylverf.Door de speciale samenstelling lopen de kleuren niet in elkaar over als je kleur A in kleur B druppelt.

Colorall Koud Emaille geeft een mooie decoratieve afwerklaag waarmee je allerlei voorwerpen kunt verfraaien alsof het emaille is.

Je kan Collall Koud emaille bestellen bij Trixxcreatief- klik hier Bestel je wat op deze website? Dan ontvang je een verrassing bij je bestelling. Gebruik dan de code: CREAKIDS!

Deze paaseieren zijn gemaakt door Ineke van der Linde. Ze zijn met verschillende kleuren Collall Koud emaille gemaakt. De vorm die hiervoor gebruikt is styropor.

Je kan de styropor ei maat 7x 10 hier vinden – klik hier ( Trixxcreatief- gebruik code: CREAKIDS)

Je kan de styropor ei maat 8,5 x 12 hier vinden –klik hier ( Trixxcreatief- gebruik code: CREAKIDS)

De styropor eieren heeft Ineke eerst ingesmeerd met Gesso. Dit zorgt er voor dat het emaille mooi zich verspreid over het ei. Om makkelijker te werken doe je een sate prikker in een ei. Hierdoor kan je makkelijk draaien en het laten drogen. Je draait de sate pen als je er wat koud emaille op doet. Zo kun je richting geven aan de kleurenstroom die je mooi vindt!

Onderstaande paaseieren zijn gemaakt door: links door 7jrg kind. rechts door 11 jrg kind

Hieronder zie je de bewerking met Colarall Flocks. Dit zijn gedroogde verfvlokjes in prachtige kleurentinten. Bij elkaar zien verfvlokjes eruit als natuursteen. Dit geeft leuke toepassingen op een ei. Ineke gebruikte styropor . Sate pen er in en insmeren met lijm. Dan kan je gaan strooien met de verfvlokjes van je keuze. Doe dit bij voorkeur boven een bak. Je kan dan naderhand de overtollige vlokjes weer terug doen in het strooibusje.

Ineke: Heb voor het linkse blauwe ei de Delft-flocks en Genua gebruikt. Voor het rechterei Paris, restjes Delft, restjes Genua, restjes aberdeen. Het middelste ei is een mix van Delft Paris Aberdeen Provence en Genua.

Je kan evt. hier de Colorall Flock bestellen ( niet gesponserd) Klik hier

#paasei #paaseieren #colarallflock #collallkoudemaille #koudemaille #collall #pasen #Paasdecoratie #creametkids


Gepost op: maandag 7 maart, 2022

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *