Persoonlijke pannenlappen maken met textielstiften geplaatst op 24 april 2021

Persoonlijke pannenlappen maken met textielstiften

Op zoek naar een persoonlijk cadeautje? Geef bv. een zelf gedecoreerde pannenlap voor een kookliefhebber!


Textielstiften zijn stiften waarmee je kan tekenen en kleuren op textiel. De inkt van de stiften is niet meer uitwasbaar, als je de inkt fixeert door het textiel te strijken. De textielstiften bieden dus vele mogelijkheden, om textiel (in allerlei vormen) te pimpen en te personaliseren! Het mag dus gerust echt gebruikt worden, want het kan gewoon in de wasmachine gewassen worden, zonder dat de tekeningen en kleuren verdwijnen!

Je kan allerlei gelegenheden bedenken, om textiel te pimpen. Voor verjaardagen, bruiloften, Moederdag, Vaderdag, bij geboortes, feestdagen of gewoon zomaar, als je iemand met iets persoonlijks wil verrassen. Dat hoeven niet altijd pannenlappen te zijn, hoor. Je kan ook tekenen op t-shirts, sokken, tassen, theedoeken, rugtasjes, knikkerzakken, haarbanden, gympies, schorten, ja zelfs op onderbroeken, waarom niet!  Deze keer gaan we de keuken in, en pimpen we pannenlappen!

Bekijk hier de pannenlappen voorbeelden


Gepost op: zaterdag 24 april, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *