Prentenboek Annie Alligator en Zeno Zebra – knutselen,kleuren, en plakken geplaatst op 20 juli 2020

Prentenboek Annie Alligator en Zeno Zebra – knutselen,kleuren, en plakken

Een leuk prentenboek met daarin grappige dieren en de letters van het alfabet.. ken jij Annie Alligator al?


Ik wil graag een leuk prentenboek met jullie delen en het heet: “Van Annie Alligator tot Zeno Zebra” Het boek is geschreven door Nelleke Verhoeff. Uitgever is: De Vier Windstreken  Dit boek is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Wat opvalt aan dit rijk geïllustreerde boek zijn de dieren. Niet zomaar dieren, maar dieren met ieder zijn of haar eigen naam. Het leuke ervan is dat het soort dier dat je ziet, de naam heeft gekregen met de 1e letter van zijn dierensoort. Dat levert grappige combinaties op!

Kinderen worden gestimuleerd om het alfabet te leren. Het boek is ook interactief en laat kinderen actief mee doen. Dit levert leuke namen op en daar kan je steeds mee variëren! Het boekje leert de letters en hoe je ze uitspreekt. Spelenderwijs leert Annie Alligator je in dit boek wie allemaal haar vrienden zijn. Maak nu Annie Alligator of Alex Alligator!

Werkwijze en kleurplaten Alligator prentenboek


Gepost op: maandag 20 juli, 2020

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen