Prentenboek Kleine Held op sokken maken van Krimpie en een broek knutselen geplaatst op 8 september 2020

Prentenboek Kleine Held op sokken maken van Krimpie en een broek knutselen

Een prachtig boek met een herkenbaar verhaal. Je klein voelen als je niet veel durft en "groter " worden als je zelfvertrouwen krijgt!


Ik deel hier graag met jullie een prachtig prentenboek met de titel : Kleine Held op sokken. Geschreven door Barend Last en geïllustreerd door Petra Konijn. Het boek wordt uitgegeven door: Veltman Uitgevers

Waar gaat dit mooie boek over?

Het boek draait om een jongetje Bruno die niet erg veel durft.. Hij vind alles wat er om hem heen gebeurt alleen maar eng. Hij woont zo klein als ie is ( en als hij zich voelt) in de broekzak van zijn moeder. Allerlei bijzondere dingen gebeuren in het verhaal en elke keer vragen ze aan Bruno of hij meedoet. Maar Bruno slaat alles af.. het is te eng en hij verstopt zich weer gauw in de broekzak.

Maar dat gaat ook wel eens mis.. hij kukelt uit de broekzak en opeens is hij daar alleen..met al zijn angsten! Hij moet hierdoor zijn angsten onder ogen zien. Dat doet hij, en na de eerste stappen volgen er meer.. en het Bruno groeit.. van zelfvertrouwen.. hoe zal dat verder gaan?

Bekijk hier het boek en de bijpassende knutsel en bekijk hoe je aan het bijpassende haakpatroon van Bruno kan komen!


Gepost op: dinsdag 8 september, 2020

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen