Rainbow Pets armbandjes geplaatst op 5 oktober 2021

Rainbow Pets armbandjes

Maak zelf bedelarmbandjes met schattige puffy 3D stickers!


Door De Knutseljuf Ede

Wil jij armbandjes maken, met daaraan lieve kleine 3D bedeltjes van hond, kat, cavia, kippetje, hertje of konijn? De schattige diertjes zijn in regenboogkleuren en heten daarom Rainbow Pets! Wij hebben met een setje van Totum 2 armbandjes met grappige puffy figuurtjes in elkaar gezet. In het setje zitten 31 shaker stickers (3D stickers met hele kleine glittertjes erin), 2 schakelarmbandjes en metalen ringetjes.

Kies de stickers die je aan je armbandje wilt. Neem 2 dezelfde stickers, prik de gaatjes bovenin door en plak ze met de ruggen tegen elkaar. Doe er dan een metalen ringetje aan en en hang dan het ringetje aan je armband. Het ringetje sluiten gaat handiger met een tangetje (niet bijgeleverd). De stickers die je uiteindelijk over hebt, kan je plakken op je notitieboek, agenda, bloempotje, etui, telefoonhoesje, etc.

Let op, de bedeltjes zijn superschattig maar wel kleiner dan op de foto lijkt. Je bedelarmband kan je echt om je pols dragen, dus dan kunnen de bedeltjes natuurlijk niet te groot zijn!

Tip: Het hengsel van deze Rainbow Pets verpakking zijn 2 (kartonnen) regenbogen! Plak daar de puffy glitterstickers op en plak de regenboog op een fotolijstje, glazen potje, rode hartjes of op je sieradendoosje!

#sieraden #armbandjes #totum #bedeltjes #rainbowpets


Gepost op: dinsdag 5 oktober, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Ilse Koolen
..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen