Schattig koffertje bewerken met roodborstjes geplaatst op 5 februari 2023

Schattig koffertje bewerken met roodborstjes

Heel leuk creatief is het bewerken van een houten koffertje . Beplak het met je favoriete dier of held!


Onlangs kocht ik een schattig houten koffertje bij de Action. Een poosje over nagedacht wat ermee te doen, tot ik een superleuke servet tegen kwam ,roodborstjes. Deze servetten vond ik in de schappen van AH. Te leuk om wat mee te doen. Het is een winters servetje. Maar ik heb alleen de roodborstjes gebruikt en gecombineerd met goud decoratief Decopatch papier. Lees hieronder verder hoe het gemaakt is..

Wat heb je nodig?

  • Houten koffertje
  • Servet Roodborstjes
  • Urban Craft Factory witte krijtverf
  • Decopatch papier
  • Decopatch lijm plus kwast
  • Collall Decoupage lijm
  • Schaar
Dit zijn de benodigdheden , eerst maak je de roodborstjes op het houten koffertje
Knip met fijne schaar de roodborstjes uit het servet. Je gebruikt van de servet ( 3 laagjes dik) alleen de bovenste laag.
Om zowel roodborstjes als papier frisser te laten over komen verf ik het wit met krijtverf. Zowel de binnen als de buitenkant!
Als het koffertje droog is beplak ik de 2 roodborstjes op het koffertje. Eerst wat Collall Decoupage lijm erop en daarop voorzichtig het servet vogeltje leggen. Wrijf het zacht uit,
Lak het af met deze Decoupage lijm en laat drogen.
Nu is het tijd om te gaan aanvullen met Decopatch papier.
Het papier scheur je in kleine stukjes. Dit beplak je kris en kras op het koffertje. Hier heb ik een ruimte vrijgelaten rondom de roodborstjes.
En dit is dan het resultaat! Heb het gegeven als een cadeautje met erin chocolaatjes in een bloemen vorm!

Tip: het kan ook gemaakt worden als een schatkistje in bv. vakantie/piraten thema. Leuk voor een kinderfeestje om te bewerken.

Shoptips!

#roodborstje #roodborstjes #redrobin #koffertje #houtenkoffertje #decopatch #servettentechniek #trixxcreatief #collall #Décopatch #diycadeau #diy #cadeautip #creametkids


Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *