Sinterklaas puzzel zelf maken geplaatst op 26 oktober 2021

Sinterklaas puzzel zelf maken

De allerleukste Sinterklaas puzzel maak je gewoon zelf! Voor wie? Dat is een surprise!


Door De Knutseljuf Ede

Van een blanco puzzel kan je een eigen puzzel maken. Helemaal zelf getekend en gekleurd, dat is superleuk! Zo kan je ook je eigen Sinterklaas puzzel maken. Om bij je Sinterklaas surprise te verpakken, bijvoorbeeld. Je kan het personaliseren, door er een naam bij te zetten, of het cadeautje er alvast bij te tekenen.

Wij hebben er een Sinterklaasje op gemaakt, omringd met heel veel cadeautjes! En dat tekenen lijkt misschien moeilijk, maar dat is het echt niet! Je zou eventueel de foto kunnen uitprinten. Dan kan je het Snterklaasje uitknippen en omtrekken met potlood. Het is maar een idee, want een eigen Sint tekening is natuurlijk veel en veel leuker!

Deze puzzle is gekleurd met de fijne permanent stiften van Collall Krimpie (klik HIER), maar je kan natuurlijk ook andere permanent stiften gebruiken. Teken eerst met potlood wat je op je puzzel wil. Begin met het inkleuren van de lichtste kleuren. Als je zwarte lijnen zou zetten, dan moet je de zwarte lijnen eerst goed laten drogen voordat je er met lichtere kleuren tegenaan komt.

Teken eerst Sint en kleur hem in. daarna teken je de cadeautjes, dat zijn gewoon vierkantjes met een kruis erin, heel makkelijk dus. Als laatste teken je de pepernoten (ja dat zijn het, had je dat gezien?) in de overgebleven ruimtes.

Smeer de rand in met Collall alleslijm. Strooi in de natte lijm dan glitter!. Je zou ook kant en klare glitterlijm kunnen gebruiken. Dat moet wel best lang drogen, maar is wel handig zonder veel geknoei met glitters.

En dan is de puzzel al weer klaar. Haal alle stukjes los en puzzelen maar!

Wij wensen jou een fijne Sinterklaastijd toe!

#sinterklaasknutselen #sinterklaasknutsel #puzzelsinterklaas #sinterklaas #sinterklaaspuzzel #puzzel #puzzelen


Gepost op: dinsdag 26 oktober, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Ilse Koolen
..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *