Sinterklaas speelboot bouwen met karton geplaatst op 21 november 2023

Sinterklaas speelboot bouwen met karton

Knutsel en speel met je eigen Sinterklaas pakjesboot!


Tijd van gezelligheid rondom de Sinterklaas! In de gastouderopvang maken ze een leuk speelobject , waarbij de kinderen kunnen plakken en later mee spelen. De opzet maakt gastouder Ineke van der Linde. Het geheel is opgebouwd uit dozen.

Ineke vult aan: De masten zijn trouwens kokers waaromheen tafelzeil opgerold was. Aantal dozen over en in elkaar gevormd en gevouwen om stevigheid en een punt te creĆ«ren. Alles vast met duct tape. Masten vast met ty-rip en extra plankje hout om uitscheuren karton te voorkomen. Punt heeft dit keer zelfs een mooie hoeklijst. Nu nog lekker met kinderen ( beschilderen en) beplakken en dan een paar weken er mee spelen.šŸ„° De allerjongsten mochten met plakpoeder lijm ( Collall) de plaatjes uit tijdschriften/ sinterklaas speelgoed boek op gaan plakken. De boot werd zo mooi versierd! Aan de hand van de foto’s kan je goed zien hoe het gemaakt is. Misschien een leuke inspiratie voor anderen?

Soort lijm: Collall Plakpoeder is een instantlijm in poedervorm voor het aanmaken van vloeibare lijm.
Uiterlijk:

  • vloeibaar
  • semi-transparant
  • aangename geur

Klik hier om dit product te bestellen!

Lijmverbruik: poederlijm die met water aangemaakt kan worden tot een vloeibare lijm. Met 250 gram Plakpoeder kan ca.15 liter vloeibare lijm gemaakt worden!
Toepassing: papier, lichte textielsoorten, papier machƩ. Klik hier om dit product te bestellen in de webshop!

Vind hier meer dan 100 knutselideetjes voor Sinterklaas -klik hier

#pakjesboot #Sinterklaas #Roetveegpiet #Piet #knutselen #speelobject #diy #boot #speelboot #gastouderopvang #hergebruik #sinterklaasinspiratie #creametkids


Gepost op: dinsdag 21 november, 2023

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *