Speelgoed glitterfiguren geplaatst op 11 september 2021

Speelgoed glitterfiguren

Maak je eigen glitter decoraties!


Door: De Knutseljuf Ede

Deze leuke decoratieve figuren knip en plak je zelf van glitterkarton! Er zijn voor creatievelingen oneindig veel mogelijkheden met een knutseldoos waarin vele inspirerende materialen zitten. Heb je even geen ideetjes? Kijk dan hieronder welke eenvoudige voorbeeldjes wij gemaakt hebben. Om makkelijk na te maken, of als inspiratie! Veel glitter knutselplezier!

Glitterkarton is fijn materiaal om te knippen. Het is stevig, maar niet té stevig om te makkelijk in te knippen, en het glittert geweldig.

Eenvoudige vormpjes die je knipt en plakt zien er al snel superleuk uit en je hoeft niet zelf met glitters te gaan strooien. Hieronder zie je enkele figuurtjes die we met gekleurd glitterkarton gemaakt hebben. Je ziet dat je met een simpel tekeningetje (op de achterkant tekenen) een grappig effect krijgt.

De knutseldoos die wij hiervoor gebruikt hebben, is van het merk Folia Bringmann. Die doos zit propvol leuke creatieve materialen, om uren zoet mee te zijn! Maar liefst 900-delig is de Glitter Kreativ Box! Deze figuren (met het thema speelgoed, zoals je misschien al gezien hebt) zijn uitsluitend gemaakt met materialen uit die doos, met uitzondering van de lijm en een schaar, uiteraard.

De gemaakte figuurtjes kan je (met wat lijm) plakken op kaarten, in je fotoalbum (dan misschien beter zonder de bolle wiebeloogjes), in je agenda, op de kinderkast, op een fotolijstje, spiegelrand, pennenpot, en ga zo maar door!

Glitterkarton zit erin dus, maar ook glitter letters en cijfers, vormpjes, glitter chenilledraad, buisjes met losse glitters, rolletjes glitter tape, glitter pomponnetjes, en nog veel meer! Kortom, van alles wat glittert! .. Oh, de 20 oogjes die erin zitten glitteren niet. Maar die gaan vanzelf wel glinsteren, als ze geplakt worden op zo’n leuk hobbelpaardje, robotje of badeendje, denk je niet?

#glitterkarton #glitters #knutselen #knutseldoos #folia #foliabringmann #speelgoed #creatief #figuren #deknutseljuf #kaatjevana #creatiefmetkinderen #kinderkamer


Gepost op: zaterdag 11 september, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Ilse Koolen
..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *