Splash water balls voor zomers waterplezier! geplaatst op 8 juni 2023

Splash water balls voor zomers waterplezier!

Zomerse waterpret met de Splash waterballen van Ses Creative!


Ses Creative heeft een leuk aanbod voor buiten speelgoed. Bij warme dagen spelen kinderen graag met water. Een beetje verkoeling en vooral plezier kan je zeker hebben bij de Splash Water Balls ! Hieronder vertelt gastouder Ineke van der Linde over de ervaring met deze leuke speldoos..

Gastouder Ineke vertelt: Splash Water Balls, wat een supergave doos!! Een buitengewoon goed alternatief voor de alombekende waterballonnen. Dat past helemaal in het duurzame beleid in mijn gastouderopvang.

Geen tijden lang meer bezig om waterballonnen te vullen. Geen geldverspilling. Na afloop geen opruimactie van alle kapotte ballonnen.

Nee, slechts 1 doos met 28 splash balls. Zachte softballetjes, die zich makkelijk laten volzuigen met water. Gooien, vangen (en lekker nat worden) en natuurlijk teruggooien en wel RAAK natuurlijk!!!

Heb je ze allemaal gegooid, dan even een time out, alles oprapen, in een emmer met water gooien en opnieuw beginnen.

En natuurlijk niet slechts 1 dag te gebruiken, maar vele vele vele malen meer!!!!!

SES geeft op de doos aan dat dit spel voor de leeftijd 3+ is. Nou, 9, 10 en 11 jarigen (en stiekem ook wel de volwassenen) vonden dit een geweldig spel. De peutertjes en dreumesjes in mijn groep hadden gewoon al genoeg plezier aan het pakken van de splash balls en er gewoon in knijpen.

SES Creative: Waterballonen, zonder rommel! Splash waterballen zijn hét alternatief dat voor eindeloos speelplezier zorgt. Dompel de ballen in een emmer water en gooien maar! Wie wordt het eerst geraakt? Van watergevecht tot overgooien, de splash water ballen kunnen overal voor worden gebruikt. Splash waterballen zijn het duurzame alternatief voor waterballonen en kunnen zowel nat, als droog worden gebruikt. Ze zijn eenvoudig af te spoelen en kunnen keer op keer gebruikt worden. De set bestaat uit 28 stuks.

Klik hier op de foto om het product te bekijken in de webshop!

Helaas is deze Splash Waterballen doos bij diverse winkels uitverkocht. Je kan een soortgelijk idee hier vinden – klik hier

BSO pakt het spel uit en peuter/dreumes kijken nieuwsgierig toe.

Peuters/dreumes genoeg aan het knijpen in de balletjes.

Dit is natuurlijk het mooist! Vangen en lekker nat worden!!! En daarna Time Out en de balletjes weer verzamelen in de emmer met water!

Haha, lekker mis!!! Oprapen en opnieuw gooien.

Extra speeltip, een teiltje met daarin water en groene kleurstof. Een plastic fles waarin een kind met de natte pompon groen water laat druppelen in de lege fles. Leuk waterspelletje en ook een mooie motoriek oefening!

“Estafette” met splash balls van Ses met peuters. Twee meisjes en een jongen van 3 jaar+8mnd, Een meisje van 1 jaar+9mnd

Ses Creative inspiratie – Klik hier

#sescreative #splashwaterballen #duurzaam #splashwaterballs #sescreativeoutdoor #zomerspel #waterspel #waterballen #waterpret #zomerspeelgoed #zomerwaterpret #gastouderopvang #creametkids


Gepost op: donderdag 8 juni, 2023

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *