Totum Frozen2 Jewels sieraden maken geplaatst op 6 oktober 2021

Totum Frozen2 Jewels sieraden maken

Ben jij Frozen fan? Maak dan deze coole sieraden !


De Frozen fans in de gastouderopvang (bij Ineke van der Linde) hadden weer geluk om in het testpanel de onderstaande doos te mogen uittesten. Je kan met deze Frozen 2 Jewels set van Totum prachtige sieraden maken. Maak een leuk armbandje of halsketting met alle toebehoren. Door de afbeeldingen van Frozen heb je een heel cool sieradensetje als het klaar is!

Totum doos FROZEN 2 Jewels: Met deze Disney Frozen 2 hobbypakket van Totum, maak je de mooiste Frozen 2 juwelen! Geef je creativiteit de ruimte, maak gebruik van de verschillende lintjes, kraaltjes, bedels en stickers om je eigen Frozen armbandjes en halsketting te creëren. Kies je favoriete afbeeldingen van Elsa en Anna en draag ze altijd bij je of deel je sieraden met je beste vriendin of zusje. Met de handige gebruiksaanwijzing met plaatjes leer je stap voor stap hoe je je eigen Frozen sieraden maakt. Eigentijds en modisch ontwerp wat een brede groep meisjes vanaf 4 jaar zal aanspreken. Een leuk cadeau voor Frozen fans, gebaseerd op de film Frozen 2!

Ineke vertelt: Zoals je kunt zien is dit 4 jarig meisje met dit armbandje wat je hieronder ziet afgebeeld bezig geweest. Met behulp van de stagiaire heeft ze dit leuke armbandje gemaakt.. en het was meteen een verjaardagscadeau voor dit meisje zelf!

Stap voor stap aan de slag met het armbandje..

Een mooi sieraad dus om zelf te maken!

Wat staat de armband mooi!!

Hieronder zie je 6 leuke ideetjes in het Frozen thema om te maken of om mee te spelen!

#frozen #jewels #sieraden #armbandje #ketting #anna #elsa #olaf #totum #creametkids

Dit blog bevat affiliatie links


Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *