Tulpen en zonnetje maken met Aquabeads geplaatst op 17 februari 2022

Tulpen en zonnetje maken met Aquabeads

Maak dit leuke lente tafereeltje met Aquabeads!


Met Aquabeads kan je de leukste en mooiste dingen creëren! Je legt een figuurtje op een legbordje. Als je daarmee klaar bent dan kun je met een handig sproeiertje, water op sproeien. Geef je figuurtje zeker een kwartiertje de tijd om te drogen. Je kan het losmaken daarna ( voorzichtig proberen met puntig voor werp) Draai het figuurtje even om zodat de onderzijde nog even kan nadrogen. Er zijn diverse soorten kralen: effen, juweelkralen enz. Leuk voor een verschillend effect zoals bijvoorbeeld in de tulp!

Er zijn ook patronen te vinden op de website van Aquabeads. Maar zelf bedenken is natuurlijk ook erg leuk om te doen. Hieronder zie je 3 voorjaars tulpen en een zonnetje. Door de foto’s kan je deze patronen zelf ook gaan maken. Zou erg leuk zijn als je ook een fotootje deelt van jouw tulpen/ zonnetje. Alvast veel plezier met deze Aquabeads patronen!

Tip: Zoek een mooie achtergrond door bv. te verven/kleuren en plak daarop je Aquabeads figuren. De steeltjes van de tulpen zijn gemaakt van foamrubber. Maar je kan ook ijsstokjes doen of knutselpapier.

Hier nog een paar leuke ideetjes met Aquabeads!

#aquabeads #lente #tulp #tulpen #zonnetje #zon #waterkralen #creatief #creametkids

Dit blog bevat affiliatie links


Gepost op: donderdag 17 februari, 2022

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *