Vaderdag printables! geplaatst op 14 juni 2023

Vaderdag printables!

Vaderdag is een dag dat alle vaders leuke creaties verdienen!


Vandaag deelt Gastblogger Judith met ons deze prachtige printables voor Vaderdag. Meer over Judith lees je onderaan dit blog.

Judith vertelt: Joehoe… Heb je deze leuke printables voor Vaderdag al gezien? Wat zeg je? Je vader schittert in afwezigheid? Je hebt (ook) een bonusvader? Je moet je vader missen? Ook daaraan is gedacht. Zelfs de opa’s worden niet overgeslagen.

Vaderdag is niet voor iedereen een heugelijke dag. Voor sommige gezinnen ligt het wat gevoeliger. Hopelijk dekken deze bladen de lading wat voor iedereen die dat kan gebruiken- of nodig heeft.

Dus, waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop! Ga lekker los met inkleuren, glitters, regenbogen en allerlei andere kleurrijke bedenksels. Ga versieren en schrijf alles op wat je kwijt wilt. Koop er een mooie lijst bij, of maak er zelf één en verras die kanjer op Vaderdag!

Creametkids en ik kwamen via Facebook met elkaar in contact nadat ik een printable voor Vaderdag op mijn Facebookpagina had gedeeld. Daarop volgden zoveel leuke reacties en deelacties, maar ook een speciaal verzoekje van iemand die vroeg of ik ook niet een variant voor ‘opa’ kon maken. Tuurlijk was dat mogelijk en in een handomdraai had ik ook een opa-printable gemaakt. Daaruit ontstond dan weer het idee om nóg meer variaties te maken. Ik ben zelf mijn moeder verloren en weet hoe beladen zo’n dag kan zijn. Creametkids vroeg mij of het een leuk idee was om de printables ook op haar pagina te delen, zodat het nog meer mensen kon bereiken. Top idee! Zo gezegd, zo gedaan en hopelijk kun je je er je voordeel meedoen.

Download hier PDF Vaderdag

Dit bestand is met de tekst: Zo ziet Papa eruit

Ter voorbeeld hoe de printable er in kleur kan uit zien..
Download hier PDF Vaderdag

Dit bestand is met de tekst: Zo zag Papa eruit

Ter voorbeeld hoe de printable er in kleur kan uit zien..O ja, misschien wel even leuk om iets over mezelf te vertellen. Ik ben Judith, moeder van drie dames. Mijn passie is schrijven en regelmatig maak ik een creatief uitstapje met het maken van leuke printables- en invulboekjes voor mijn kinderen. Zo is het (invul)dagboek ‘’Ik aan het woord’’ die ik voor mijn meisjes maakte, een groot succes! Regelmatig schrijft mijn middelste dochter van 8 jaar hier haar belevenissen in op en vult ze aan met een tekenuitdaging. Ook het vriendenboekje ’’Lucky to have you as my friend’’,  is een favoriet. Ik ontwikkelde ook nog een ‘’Ik krijg zakgeld en ik spaar voor…’’ boek. Want ja, zakgeld krijgen, sparen en omgaan met geld in een digitaal tijdperk… dat is best een uitdaging in deze tijd! Nieuwsgierig geworden? Je vindt de boeken op www.boekenbestellen.nl – zoek dan op Judith Evelien. Onder deze naam vind je me tevens op Instagram. Daar ben ik het meest actief. Ook op Facebook ben ik in mindere mate actief.

Take care!
Liefs, Judith

Vaderdag shop tips!

Op zoek naar meer leuke Vaderdag inspiratie knutselideetjes? Klik dan hier!

Op zoek naar meer leuke Vaderdag inspiratie knutselideetjes? Klik dan hier!

#vaderdag #printable #judith #creatief #opa #bonusvader #ikmisje #vader #creatie #creametkids


Gepost op: woensdag 14 juni, 2023

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen