Valentijn 3D bloemen hartjes blanco en mozaïek geplaatst op 3 februari 2024

Valentijn 3D bloemen hartjes blanco en mozaïek

Maak voor de allerliefste een schattig kaartje/ schilderij met 3D hartjes bloemen. Leuk natuurlijk voor Valentijn maar het kan ook ...


Maak voor de allerliefste een schattig kaartje/ schilderij met 3D hartjes bloemen. Leuk natuurlijk voor Valentijn maar het kan ook voor Moederdag, verjaardag, trouwdag, etc.

Het idee is om het in te kleuren zoals je dat zelf het leukste vindt. Dit kan met stiften, krijtjes, kleurpotloden e.d. Je kan voor 2 opties kiezen. De ene heeft een blanco achtergrond dus kan je zelf bedenken wat je er bij tekent of inkleurt. De andere is met een mozaïek achtergrond die je verschillende kleurtjes kan geven of invullen met streepjes, stipjes, of krulletjes ( een soort doodles tekenen)

De linker hartjes op de kleurplaat worden gekleurd en uitgeknipt. Er staan stippellijntjes op. Met een liniaal en een punt van een schaar maak je er een mooie vouwlijn van. Zo geef je het hartje een wat open effect. De achterzijde van het hartje plak je op de juiste grootte van de Valentijn bloem hartje.

Versieren kan je doen met glitters . Je kan je ingekleurde kleurplaat ook op een stevig stuk karton plakken. Dan een koordje erachter vastplakken en je kan het ophangen!

Aan wie geef jij dit Valentijns cadeautje?

Een variant op de bestaande kleurplaat die ik hier gemaakt heb, is met stift en verfvlokken. Deze kleur je dan eerst in met stift. De achtergrond lijm je met Tacky Glue en een kwastje goed in. Hierop strooi je Colorall Flock en drukt het voorzichtig aan. Dit geeft een soort natuursteeneffect. Met zwarte stift kan je de randen nog even extra accentueren.

Op zoek naar nog meer leuke Valentijn inspiratie en ideetjes? Klik hier

Handige shoptips voor knutselmaterialen!


Gepost op: zaterdag 3 februari, 2024

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen