Valentijnblik decoreren geplaatst op 7 februari 2022

Valentijnblik decoreren

Iets leuks en en iets liefs maak je natuurlijk zelf voor Valentijn!


Ken je die grote blikken voor melkvoeding voor baby’s? Die zijn als ze op zijn eigenlijk niet meer nodig. Behalve als een bewaarblik misschien. Maar er iets mee maken is natuurlijk een supergoed idee. Ze maakten bij Fem’s Opvang een Valentijn blik! Maar het zou natuurlijk ook heel leuk zijn voor bv. Moederdag!

Je boort van te voren volgens een patroon van stippen een hart. ( er op tekenen van te voren met potloodstipjes) Dit gebeurt uiteraard door een volwassene. Het blik kan dan wit worden geverfd . Dit kan je met een spons al deppend doen, dat dekt het ook gelijk wat beter.

Als de verf droog is kan je het blik gaan versieren. Denk bv aan: letterkralen, kralen, stickers, foamstickers, verf/stift. In het blik kan een lief briefje, gedichtje, wat lekkers of gewoon wat hartjes gestopt worden. En in de avond ook een leuk en gezellig hartverwarmend lichtje!

Op zoek naar meer Valentijn inspiratie? Klik dan hier

#valentijn #blik #decoreren #hartje #blikdecoratie #valentijncadeau #valentijntips #creametkids

Dit blog bevat affiliatie links


Gepost op: maandag 7 februari, 2022

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *