Vuurwerk maken met een vork geplaatst op 22 december 2021

Vuurwerk maken met een vork

Vuurwerk maken met verf? Gebruik een vork !


Een absolute leuke verftechniek is met een vork verven. De vork heeft een mooie structuur om er bepaalde vormen mee te maken. Denk bv. aan dieren, een kerstboom enz. Hier is met een vork vuurwerk gemaakt. Je gebruikt een stuk zwart papier, een vork en verf ( Collall Magic Paint) Doe wat verf op een bordje. Je doopt de vork in de verf en drukt het teveel eraf op een stuk papier. Druk nu met de vork op het papier. Druk het dikste deel er eerst op en dan pas de punten. Werk elke keer een stapje verder, zodat je aan alle kanten punten krijgt met verf punten.

Om te variëren in grootte heb ik ook gebaksvorkjes gebruikt.. die zijn net wat kleiner! Je strooit er nog glitters ( Collall Flash glitter) overheen voor de afwerking. Maar je kan ook met een kwast en wat witte verf spetters maken op het papier. Je kan voor dit vuurwerk ook nog een extra kleur invoegen . Dus een onderlaag en een bovenlaag. Wees vooral creatief en leef je uit!

Op zoek naar meer leuke Vuurwerk knutsels? Klik dan op de linken van de onderstaande foto’s!

Op zoek naar meer leuke Oud en Nieuw inspiratie, hapjes, kleurplaten en blockposters? Klik dan hier!

#vuurwerk #verftechniek #vork #collall #verf #creametkids

Dit blog bevat affiliatie links


Gepost op: woensdag 22 december, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen