Wat is PlayMais? geplaatst op 21 februari 2021

Wat is PlayMais?

Een leuke manier om te knutselen is door het gebruik van Playmais!


Speelmais, ook wel funmais of playmais genoemd, zijn blokjes echte mais! Maar het is niet eetbaar, hoor! De blokjes zijn gekleurd met natuurlijke voedingsstoffen. Het creatieve speelmais is 100% biologisch afbreekbaar en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Door het een beetje nat te maken wordt het blokje playmais wat plakkerig/kleverig. Nu kun  je de maisvlokken aan elkaar plakken om de mooiste figuren te maken! Ik vind het ideaal. Het is knutselen zonder kliederen, het laat geen rotzooi achter en het is makkelijk op te ruimen. De PlayMais stukjes is een van het meest creatieve materiaal wat er bestaat, vinden wij, want het is perfect om de fantasie te prikkelen van kinderen, maar ook van volwassenen! Je kan er alles van maken wat je wilt, niet alleen plat, maar ook in 3D! Het bevordert dus creativiteit, maar ook de motoriek.

Bekijk hier de Playmais slak knutsel


Gepost op: zondag 21 februari, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *