Zelf een Halloween puzzel maken geplaatst op 12 september 2021

Zelf een Halloween puzzel maken

Teken en kleur een blanco puzzel en laat de kunstenaar in jezelf los!


Door De Knutseljuf Ede

Met een blanco puzzel kan je heel verschillende kanten op. Door zelf er op te tekenen, met mooie stiften bijvoorbeeld, maak je een eigen. persoonlijke puzzel, die niemand anders heeft! Leuk om cadeau te doen, om bij thema’s op school te gebruiken of gewoon lekker voor jezelf.

De blanco puzzels kan je zo kant en klaar kopen, bijvoorbeeld bij de hobbyspeciaalzaak. Teken er eerst met potlood op en daarna kan je de lijnen overtrekken met stift. Voor deze Halloween puzzel hebben we de permanent stiften van Collall gebruikt, die kleuren echt fijn op het gladde karton, ze hebben een dikke zachte punt en glijden lekker over het oppervlak zonder enige moeite. Ze zijn niet echt heel goedkoop, vergeleken met andere stiften, maar ze kleuren gewoon zo soepeltjes! Alles wat je ermee kleurt, verandert in een mooi kunstwerk, dat vinden wij zelf tenminste. ­čÖé

Maar nu genoeg over de materialen, we gaan aan de slag!

Teken wat je wil, en laat je fantasie gaan. Op de rand kan je tenslotte nog wat spinnetjes tekenen, of pompoenen of andere dingetjes. Laat de stift wel goed drogen, voordat je er met je hand over heen gaat.

En dan, haal alle stukjes los en puzzelen maar! Je kan er ook nog zelf een leuke doos bij knutselen, van bijvoorbeeld een lege cornflakes doos!

Blanco puzzels zijn verkrijgbaar in A6, A5, A4 en zelfs in A3 formaat!


Gepost op: zondag 12 september, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Ilse Koolen
..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen