Bromtrol uit het prentenboek naaldvilten en gebruiken als voorlees-knuffeltje geplaatst op 2 augustus 2020

Bromtrol uit het prentenboek naaldvilten en gebruiken als voorlees-knuffeltje

Ken jij het supermooie prentenboek van de Bromtrol al? Maak daar deze voorlees knuffel bij en beleef het verhaal van de Bromtrol ...


Pasgeleden deelde ik supermooi boek met de titel Bromtrol! Het is een erg leuk prentenboek met een heel leuk verhaal over de Bromtrol. Het boek schetst een situatie die bij kinderen zeker een vorm van herkenning zal oproepen. In je leven heb je natuurlijk te maken met verschillende tegenslagen. De manier hoe je daarmee omgaat bepaalt ook of je ermee kan leren omgaan. Om dit boek natuurlijk op een speciale manier voor te lezen kan je hier leren hoe je een Bromtrol maakt d.m.v. naaldvilten . Je kan het dan gebruiken bij het voorlezen maar het ook al spelenderwijs gebruiken . En de Bromtrol kan je hier dus echt gaan knuffelen!
Dit prentenboek verhaal is geschreven door : Barbara van Den Speulhof . De prachtige illustraties komen van : Stephan Pricken . Het boek wordt uitgegeven door: Veltman Uitgevers BV.

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen