Coole Salamanders decopatchen geplaatst op 22 augustus 2021

Coole Salamanders decopatchen

Ben jij een fan van salamanders? Pimp ze dan zelf voor op bv. op je kamer of op je kinderfeestje!


Decopatch is een toffe manier om verschillende materialen een nieuw uiterlijk te geven. Met de grote keuze van kleuren, patronen en printjes is er altijd wel iets tussen wat jij leuk vindt! Kinderen vinden decopatchen erg leuk om te doen. Het is niet heel erg moeilijk. Je scheurt of knipt het papier in stukjes die je dan beplakt met een kwastje op de vorm. Iedere keer overlap je een stukje papier weer over een randje van het vorige stukje.

Is de ondergrond donker? Verf het dan eerst wit met bv. witte krijtverf. Dit droogt snel en je kan weer gauw verder. Hieronder zie je een grote en een kleine salamander. Dit zijn superleuke figuren om te bewerken! Ze kunnen natuurlijk ook geverfd worden of bewerken met foamclay. Je kan het gebruiken voor het opmaken van een thematafel over bv. amfibie /reptielen. Of houd een kinderfeestje met thema amfibie /reptielen!

Wat ben je allemaal nodig

  • Papier-maché vorm salamander
  • Decopatch papier 2 soorten
  • Decopatch lijm plus kwastje
  • Urban Craft witte krijtverf
  • Plakoogjes



Je kan ze neerzetten of plaats ze op een tak. Plat tegen een canvas of muur kan ook! Ook gaaf op een kinderkamer!


Hieronder vind je de salamanders die ik heb bewerkt met decopatch papier. Je kan de foto hieronder aanklikken. Alle andere materialen die je verder nodig bent vind je in de webshop van Trixxcreatief. Met de code: CREAKIDS ontvang je een leuke verrassing  bij je bestelling!

https://trixxcreatief.nl/shop/


 


Gepost op: zondag 22 augustus, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Crea met kids

© Crea met kids (2017 - 2024) website theme gemaakt door Chiel Reijnen